Connect with us

POP!MIX

VANJA MIŠIĆ predstavlja svoj emotivni presjek u novom singlu „Poslije ljubavi“

pop!mix/news

VANJA MIŠIĆ predstavlja svoj emotivni presjek u novom singlu „Poslije ljubavi“

VANJA MIŠIĆ predstavlja svoj emotivni presjek u novom singlu „Poslije ljubavi“

Svoj emotivni presjek Vanja Mišić predstavlja u trećem singlu „Poslije ljubavi“, pjesmi nastaloj prošlog ljeta u izgubljenom trenutku upravo nakon jedne ljubavi, a kako kaže Vanja, svojim joj je postojanjem obilježila i ovu jesen.

„To je jedna od onih pjesama u kojima saspeš dušu i ne daš joj da mrdne. Nekako se čovjek uhvati u trenutku u kojem se zapita kako uopće poslije ljubavi, a u jednom od tih trenutaka nastala je i ova pjesma. Rad na ovoj pjesmi s bendom Moondance te Silvijem Pasarićem u ulozi producenta zaista je iznjedrio pjesmu točno kako sam je zamislila u glavi.“ (Vanja Mišić)

Cijeli je glazbeni aranžman dodatno upotpunio i gudački kvartet Palladio, a jesen sa svim njezinim bojama i emocijama zapakirane su u nekoliko minuta video spota kojeg je režirao poznati redatelj Žarko Kalaba. Spot je snimao Dragan Gajanović, a glumio je Aleksandar Marković.

Tekst i glazbu potpisuje Vanja Mišić, a u aranžmanu joj se pridružuju Sanja Čolić Zelić, Mladen Bojić, Dario Sandić, Branko Stolić i Silvio Pasarić.

Produkciju potpisuje Silvio Pasarić, snimao je Mark Silver, a mix potpisuju Silvio Pasarić i Domagoj Perišić u Sipa Music Studiju.

Svoj osobni glazbeni pečat predstavila je prvim singlom „Prstima“, pjesmom koju je pisala prstima  i dušom i već na prvu zapela u ušima brojnih slušatelja. Glazbeni niz nastavila je šarmantnom  i maštovitom pjesmom „Leptiri i kornjače“, a s novim singlom “Poslije ljubavi” Vanja je još jednom potvrdila da iako je na samom početku, pred njom se nalazi obećavajuća glazbena karijera.

More in pop!mix/news

To Top