Connect with us

POP!MIX

Turneja #samoljubav i Tony Cetinski oduševljavaju regiju

(Fotografija: Paolo Gentilini)

pop!mix/news

Turneja #samoljubav i Tony Cetinski oduševljavaju regiju

Arene, stadioni, tvrđave, postaje su najveće regionalne koncertne turneje#samoljubavTonyja Cetinskog.

Ova nevjerojatna koncertna priča, o kojoj će se dugo pričati i pisati, započela je odličnim nastupima u Areni Zenica i legendarnoj sarajevskoj dvorani Zetra.

Biti bolji, originalniji, produkcijski svježiji i neviđeniji, zadatak je koji je cijela ekipa postavila pred sebe. Kako sam Tony ističe, nije dovoljno ‘uhvatiti’ mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje, treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije. Kako to bolje napraviti nego s ljubavlju. Riječ je o najčišćoj emociji koja nas pokreće.  Čista srca, sa odličnim glazbenim programom, što njegov bend i Tony svakako i rade.

Navedeni koncerti, bili su savršen dokaz, zašto je turneja #samoljubav, nešto što se sa velikim nestrpljenjem dugo čekalo.

Gotovo trideset godina izvrsne karijere, obilježene bezbrojnim hitovima, Tony je savršeno pretvorio u koncertni program, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Savršeno balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja nestrpljivo iščekuje nove koncerte, kojima se nastavlja spomenuta turneja.

U međuvremenu najbolji muški regionalni izvođač, u izboru Music Awards Ceremony, ne miruje. Njegov aktualni singl ‘Čekam te’, s izuzetno hvaljenog albuma ‘Kao u snu’, našao se na drugom mjesto nacionalne liste HRtop40.

‘Sretan sam i zadovoljan, što je pjesma ‘Čekam te’, napravila svoje, što su je ljudi prihvatili i prije svega zavoljeli. To je još jedan dokaz, da je sve što moji suradnici i ja radimo, dobro. Hvala svima i #samoljubav’, istaknuo je ovom prigodom Tony.

More in pop!mix/news

To Top