Connect with us

POP!MIX

Tony Cetinski na Tašmajdanu, 22. lipnja 2019.

pop!mix/najave

Tony Cetinski na Tašmajdanu, 22. lipnja 2019.

Jedno od kultnih glazbenih mjesta, koje je ugostilo neke od najznačajnijih koncerata, spremno je za još jednog velikana.

Tony Cetinski, 22. lipnja 2019., zajedno sa svojim bendom zauzeti će pozornicu, legendarnog stadiona Tašmajdan.

Poznata je obostrana ljubav sa tamošnjom publikom koja je rezultirala, malo je reći koncertima, već dvodnevnim glazbenim spektaklima u prepunoj Kombank Areni ili prošle godine u Sava centru.

Za Tonyjeve koncerte uvijek se traži ulaznica više jer je poznato kako uvijek ostavlja srce na pozornici, a ne sumnjamo kako će tako biti i ovoga puta na Tašmajdanu. Ulaznice za ovaj koncert već su u prodaji, a dostupne su putem Eventima.

Glazbeni velemajstor, koji suvereno vlada scenom, fanove uvijek oduševi nečim novim, a ne sumnjamo kako će uoči ovog koncerta biti posebno nadahnut. Euforija kojom mu publika vraća godine truda, uvijek dolazi do izražaja, stvaravši atmosferu koja se kasnije dugo prepričava.

Kada se sve upotpuni novim albumom ‘Kao u snu‘, kao najiščekivanijim i najprodavanijim izdanjem, koje možete pronaći i u limitiranom LP obliku, te pjesmama ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe‘ ili ‘General bez činova‘, koje tjednima i mjesecima vladaju eterom, očekuje vas iznimno glazbeno putovanje.

Trideset godina karijere na koncertnom spektaklu kakav se rijetko viđa, Tony Cetinski 22.06.2019., stadion Tašmajdan!

(Foto: Paolo Gentilini)

More in pop!mix/najave

To Top