Connect with us

POP!MIX

Stjepan Lach, zvijezda A strane: “Više od ljubavi”

(Foto: promo)

pop!mix/news

Stjepan Lach, zvijezda A strane: “Više od ljubavi”

„Više od ljubavi“ novi je singl karizmatičnog mladog pjevača specifičnog vokala Stjepana Lacha koji je širu publiku najprije osvojio nevjerojatnom lakoćom pjevanja u TV showu „The Voice“, a od prošle sezone u njegovim fenomenalnim izvedbama uživaju gledatelji najpopularnije glazbene TV emisije „A strana“ koja uskoro ponovno kreće s emitiranjem na HRT-u. Već je prvim dvjema autorskim pjesmama „Nije važno“ i „Prava razlika“ Stjepan pokazao ozbiljnu namjeru stati uz bok najvećim imenima glazbene scene, a ne krije da su mu veliki uzori Sergej Ćetković, Toše Proeski te Oliver, u izvođenju čijih pjesama posebno uživa.

„Želim pjevati kvalitetne pjesme koje će trajati i koje će u ljudima potaknuti najbolje emocije, a pritom ostati normalan dečko kakvog me moji najbliži znaju.“, kaže o viđenju svoje karijere ovaj simpatični pjevač iz mjesta Turnašica pored Pitomače, inače diplomirani profesor zemljopisa, kojeg dobro poznaje i publika kazališta Komedija u čijim mjuziklima nastupa.

Spot za pjesmu sniman je u režiji Ninac produkcije u predivnim Fužinama čiji se bajkoviti krajolik odlično uklopio u atmosferu ove bezvremenske ljubavne balade. Stjepan i u trećem singlu nastavlja vrlo uspješnu suradnju s autorom glazbe Dominikom Lučićem i tekstopiscem Aleksandrom Čubrilom, dvojcem koji donosi svjež pristup glazbi. Aranžman i produkciju zajedničkim su snagama napravili Dominik Lučić, Jan Erceg i Goran Kovačić.

More in pop!mix/news

To Top