Connect with us

POP!MIX

THE SIIDS na Rock maratonu u sklopu Slavonija fest CMC 200

pop!mix/festival

THE SIIDS na Rock maratonu u sklopu Slavonija fest CMC 200

foto: Kristijan Vučković

THE SIIDS na Rock maratonu u sklopu Slavonija fest CMC 200

Slavonski Brod po treći put je domaćin pop/rock festivala koji će i ove godine, 24. i 25. kolovoza na pozornicu Tvrđave Brod dovesti neka od najpopularnijih imena domaće i regionalne scene.

Riječani i Istrijani ih već jako dobro znaju, nedavno su se premijerno predstavili zagrebačkoj publici koja ih je odmah zavoljela, THE SIIDS su pozvani i u Englesku, no prije toga će se po prvi puta predstaviti i slavonskoj publici!

THE SIIDS je novi riječki bend koji je već u samom početku djelovanja privukao veliki interes i pozitivne reakcije kako publike tako i medija te je “okrunjeni” laskavim opisom hrvatskih predstavnika electro pop/rock scene. Bend su oformili multiinstrumentalisti Darko Terlević i Stanislav Grdaković koji su se nakon pauze od grupe Morso odlučili za novi smjer te, uz glazbeni zaokret, počeli djelovati kao iznimno produktivan i kreativan duo.

Što se od njih može očekivati najbolje se može dočarati uz najnoviji live video Bojana Kukuljana, snimljenog 09. kolovoza za vrijeme nastupa na Riječkoj Zvečki.

Iako video prenosi tek djelić atmosfere, pravi dojam i svirku ovog dvojca nije lako u potpunosti opisati riječima pa publici ostaje da se u to uvjere sami – ispod vedrog neba uz rijeku Savu i u predivnom ambijentu barokne povijesne Tvrđave Brod.

THE SIIDS se vesele svojoj prvoj glazbenoj avanturi u Slavoniji te poručuju:

“Pozivamo sve na Slavonija fest CMC 200 te publici predlažemo da malo zaborave na mobitele, usmjere uši prema razglasu, zatvore oči i jednostavno uživaju u mjuzi koja će, nadamo se, u tom trenutku biti naša!”

CMC Slavonija Fest 2018 održat će se 24. i 25. kolovoza u Slavonskom Brodu, a THE SIIDS će se, u sklopu Rock maratona, slavonskoj publici po prvi predstaviti u petak, 24. 08. Istu večer će, uz Riječane THE SIIDS, nastupiti Jall Aux Yeux (Bihać), Cota G4 (Daruvar), Bang Bang (Zagreb), Jeremiah’s (Sv. Filip Jakov), Divlji dječak (Slavonski Brod), Chaos Addict (Slavonski Brod), Republika (Slavonski Brod) te headlineri Kojoti i Divlje jagode.

CMC200 i Rock maraton na pozornicu Tvrđave Brod dovode neka od najpopularnijih imena domaće i regionalne scene te Slavonski Brod upisuju na kartu nezaobilaznih ljetnih koncertnih destinacija. Kako bi dolazak u ovaj lijepi slavonski grad bio što jednostavniji omogućeno je 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova na udaljenostima većim od 25 kilometara. Sve dodatne informacije, kako o pogodnostima prijevoza vlakom tako i o programu i popratim sadržajima dostupne su putem Facebook stranice Slavonija FEST – CMC200

More in pop!mix/festival

To Top