Connect with us

POP!MIX

Nina Kraljić o univerzalnoj povezanosti u pjesmi “Mi”

(Naslovna fotografija: Hrvoje Golubi)

pop!mix/news

Nina Kraljić o univerzalnoj povezanosti u pjesmi “Mi”

Nakon posljednjeg singla “Lava” s kojim je debitirala na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala, Nina Kraljić donosi prozračniju, laganu atmosferičnu pjesmu snažnog teksta, koji potpisuje Arijana Kunštek.

Pjesma “Mi” priča o univerzalnoj povezanosti svih nas, briše razlike, stvara osjećaj mira u nemiru kojeg kao pojedinci često osjećamo. Pokazuje nam da nikad nismo sami, a s druge strane nosimo posebnost i individualnost. Neizmjerno sam zahvalna Ines Prajo i Arjani Kunštek na još jednoj predivno napisanoj pjesmi i Tihomiru Preradoviću s kojim osjećam maksimalnu slobodu u stvaranju anražmana i izričaju.”, rekla je Nina Kraljić o pjesmi.

Pjesmu prati emotivan spot u produkciji Studija 25,  s Nininog do sada najvećeg samostalnog koncerta održanog krajem ožujka u Tvornici kulture, a sanjivoj atmosferi pjesme i spota pridonio i plesni zbor Zagrepčanke i dečki.

“Djeca su istina i povezanost sa samima sobom, zaigranost i emocija – nešto što uvijek nastojimo očuvati u sebi. Stoga smo ih pozvali da zajedno s nama pjevaju mantrični refren. Ostvarila mi se tako još jedna velika želja da moj glas bude uz predivnu djecu od koje mi možemo stalno učiti i da napravimo aranžman gdje će jednostavnost i čistoća izraza biti u prvom planu.  Pjesma “Mi” u meni stvara vrlo emotivnu reakciju, ne samo zato što je duboka u jednostavnosti, već i zato što spot prikazuje naš veliki koncert u Tvornici s predivnim gostima i atmosferom koja širi ljubav i povezanost na najljepši mogući način. Ovaj spot je ovjekovječio moment koji ćemo svi skupa zauvijek pamtiti.“, objašnjava Nina.

Glazbu potpisuje Ines Prajo, a aranžman Nina Kraljić i Tihomir Preradović.

(Fotografija: Sara Horvati)

 

More in pop!mix/news

To Top