Connect with us

POP!MIX

Nikolina Tomljanović i Nina Kraljić na Zagrebačkom festivalu

pop!mix/news

Nikolina Tomljanović i Nina Kraljić na Zagrebačkom festivalu

Nikolina Tomljanović i Nina Kraljić na Zagrebačkom festivalu

Novo izdanje Zagrebačkog festivala bogatije je za dva odlična singla u izvedbama dviju vrsnih pjevačica, Nikoline Tomljanović i Nine Kraljić. Tema obiju pjesama je ljubav, jedna je autobiografska, druga ezoterična, strastvena… Ljubav se osjeća na bezbroj načina, ali ono nešto čime nas ispunjava je jedno i jedinstveno.

Nikolina je svoju pjesmu opisala ovako: “‘Danas je ljubav’” pjesma je buđenja, nade i pogleda u sutra. Pjesma je to trenutka kada brišemo prošlost i optimistično uskačemo u sutra i dopuštamo da nas preplavi plima nove ljubavi.“ Jedan od autora teksta, Dinko Fazinić pjesmom je podijelio svoju intimu, osjećaje koji su ga prožimali, od beskrajne tuge do nesputane, ispunjavajuće ljubavi… “…Na tramvajskoj stanici, čekajući Antoniju osjetio sam LJUBAV. Shvatio sam da ponovno mogu voljeti…”

(Nikolina Tomljanović by Stephany Stefan)

Pjesmu je moguće poslušati OVDJE:
NIKOLINA TOMLJANOVIĆ – “DANAS JE LJUBAV

 

Nina je pjesmu predstavila sljedećim riječima: “‘Lava’ je dark wave electronic, ambijentalna pjesma na koju sam iznimno ponosna. Ona je nastavak kreativnosti i nesputanosti kojoj težim u glazbi, ali opet s dubokom i nikad jednodimenzionalnom porukom. Svakako je podložna raznim interpretacijama, no mene je ‘povukla’ u ezoteriju, senzualnost i duboku strast… Čini mi se iznimno prikladna za ove hladne dane jer se uz nju definitivno svi mogu zagrijati samo čitajući tekst. Moram se zahvaliti Tihomiru Preradoviću i Ines Prajokoji neopterećeni tuđim mišljenjima ili tzv. trendovima, stvaraju glazbu iz same ljubavi prema umjetnosti gledajući kamo nas sve ona može odvesti. Jer to je njezina poanta.”

Nina Kraljić Lava by Nevio Smajić

Pjesmu je moguće poslušati OVDJE:
NINA KRALJIĆ – “LAVA

More in pop!mix/news

To Top