Connect with us

POP!MIX

Marko Tolja u nježnoj glazbenoj romansi “Budi budna”

pop!mix/news

Marko Tolja u nježnoj glazbenoj romansi “Budi budna”

Foto: PR

Marko Tolja u nježnoj glazbenoj romansi “Budi budna”

Nakon velikog hita “O tebi ovisan” s kojim je osvojio radijski eter, očarao publiku i koji već mjesecima ne “silazi” s glazbenih top
ljestvica, Marko Tolja nam predstavlja nježnu glazbenu romansu “Budi budna”.

Pjesmu autorski potpisuje Sergej Ćetković, koji kaže da su Marko i “Budi budna” jednostavno bili suđeni:
Kažu da se svako rodi za nekog, a ova pjesma se rodila za Marka Tolju. Iako u trenutku stvaranja nisam ni razmišljao o tome tko bi ju otpjevao, ona je sama našla put i pokazala u pravom smjeru. Drago mi je da joj je baš Marko udahnuo život i pustio ju u svijet, te da će mnogi naći dio sebe i dio svoje osobne priče i ostati budni za svaku notu i svaki stih u godinama koje dolaze, ispričao je Sergej.

Foto: PR

Marko Tolja ne skriva svoje oduševljenje ovom romantičnom poslasticom:
Kad god me netko pita kakva je ova pjesma, odgovor je uvijek isti – Ovo je jedna od onih pjesama kakve se više ne pišu a  svi ih
volimo. Neopterećena trendovskim razmišljanjima i kalkulacijama. Veliko hvala Sergeju koji mi je poklonio ovu divotu i imao povjerenja u mene da ću je iznijeti na pravi način.

Ne mogu sakriti kako me tekst, melodija, harmonija i aranžman neodoljivo vraćaju u doba Runjića, Kalogjere i drugih velikana kada se glazba shvaćala na puno drugačiji način nego danas“ – zaključio je Tolja.

More in pop!mix/news

To Top