Connect with us

POP!MIX

“Ljubav”zasjela na prvo mjesto top lista najemitiranijih domaćih singlova

pop!mix/news

“Ljubav”zasjela na prvo mjesto top lista najemitiranijih domaćih singlova

“Ljubav”zasjela na prvo mjesto top lista najemitiranijih domaćih singlova

S pjesmom “Ljubav” Igor Delač je u rekordnom roku zasjeo na 1. mjesto top liste najemitiranijih domaćih singlova, HR TOP 40 (HDU) kao i na 1. mjesto HR TOP 20 liste (UNISON).

Pjesmu autora Miroslava Zečića i Ivana Zečića (Hit Factory) izveo je premijerno na ovogodišnjoj večeri popularne glazbe Aurea festa u Požegi, a brzi ritam i zarazni refren samo su nastavili uspjeh njegovog prethodnog singla “Budan” s kojim je najavio zaokret u svojoj karijeri. Video spot za ovu pjesmu snimljen je u osječkom HNK te nekadašnjem pogonu osječke Kožare, a atraktivnosti spota svakako je pridonijela i osječka glumica Ivana Soldo Čabraja. Redateljica i scenaristica je Nevena Vukes.

“Stvarno nemam riječi kojima bih opisao ono što trenutno osjećam. Mogu samo reći: zahvalnost i ljubav. Od srca se zahvaljujem svim radio postajama i glazbenim urednicima koji su prepoznali moju novu pjesmu “Ljubav” i uvrstili je na svoje playliste te naravno njihovim slušateljima što su je tako lijepo primili.  Moj prethodni singl “Budan”, koji je također zasjeo na 1. mjesto HR Top 40, totalno me razbudio i pokazao da je promjena glazbenog izričaja bila pun pogodak. “Ljubav” je sila koja pokreće svijet i sve pobjeđuje. Neka zato “Ljubav” na valovima radijskog etera putuje do srca što većeg broja slušatelja jer “Ljubav” je sve što nam treba.” , rekao nam je Igor Delač.

“Ljubav” predstavlja drugi dio Igorove “Trilogije o ljubavi” koju čine tri pjesme povezane pričom, tekstom i glazbom. Sâm kraj pjesme “Budan” ujedno otkriva i početak pjesme “Ljubav”. Na isti način kraj pjesme “Ljubav” otkriva početak novog singla “Istina u tami” čija se objava očekuje krajem godine.

More in pop!mix/news

To Top