Connect with us

POP!MIX

Akustičnim “Susretom” u Rockmarku Luce najavljuje veliki koncert u Tvornici

(Foto: Luka Nižetić)

pop!mix/najave

Akustičnim “Susretom” u Rockmarku Luce najavljuje veliki koncert u Tvornici

Ususret izlasku albuma prvijenca i njegove koncertne promocije u Velikom pogonu Tvornice kulture, cijenjena i talentirana kantautorica LUCE, na krilima glazbenih noviteta koje je pripremila za nadolazeće tjedne, 02. listopada u Rockmarku za svoje fanove premijerno će predstaviti nove skladbe i samim time otvoriti devetu po redu sezonu glazbenog serijala ‘Akustika’.

Luce je nedavno predstavila novi singl – autorsku pjesmu ‘Proći će’ zajedno s pratećim videospotom. Pjesmu aranžmanski i produkcijski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, dok je za video bio zadužen Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra. U Rockmarku će publika imati priliku pjesmu premijerno čuti uživo, u akustičnoj formi, kao i nekoliko novih skladbi koje će krasiti njen debitantski album koji pod imenom ‘Susret’ (Menart) izlazi u prvom tjednu listopada. Nakon toga, Lucu, kojoj pripisuju epitet jedne od vodećih imena domaće kantautorske scene mlađe generacije, 19. listopada očekuje i koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture, što će joj ujedno biti i prvi veliki solistički zagrebački koncert na kojem će uz prošireni prateći bend ugostiti i nekoliko priznatih glazbenih imena.

“Pozivamo sve štovatelje Lucinog rada da nam se pridruže u intimnoj atmosferi malene glazbene knjižare i među prvima poslušaju nekoliko novih Lucinih pjesama, što će biti savršena uvertira za elektriziranu koncertnu promociju u Tvornici kulture. Kao prava gošća, Luce nema namjeru doći praznih ruku, pa će tako nekog od prisutnih fanova darivati i ulaznicama za svoj koncert u Tvornici.” – poručuju organizatori

Jako se veselim Akustici u Rockmarku i uvijek se tamo rado vraćam. Biti će ovo moja treća svirka u sklopu Akustika programa; prije dvije godine sam imala čast zatvoriti ljetnu sezonu, a ove godine otvaram jesensku. Svirat ćemo dio mog albuma ‘Susret’ koji izlazi kroz nekoliko dana, a neke pjesme ćete imati priliku čuti po prvi put ikad, tako da koga zanima novi materijal, utorak 2.10. navečer rezervirajte za Rockmark!“ –  otkriva Luce.

Kako je već i naglašeno, Akustika uz Luce rezervirana je za utorak, 2. listopada, u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13). Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture koje se mogu nabaviti i u Rockmarku po pretprodajnoj cijeni od 60 kn su dostupne do 19.09., nakon čega će im cijena do dana koncerta biti 70 kn.

More in pop!mix/najave

To Top