Connect with us

POP!MIX

Lille predstavila “Revoluciju” u Menart Multimedijalnoj knjižari

pop!mix/izvještaji

Lille predstavila “Revoluciju” u Menart Multimedijalnoj knjižari

Naslovna fotografija: Zvonimir Rendeli

Lille predstavila “Revoluciju” u Menart Multimedijalnoj knjižari

Lidija Bačić Lille je u srijedu 28.10. posjetila Menart Multimedijalnu knjižaru i predstavila svoj aktualni studijski album „Revolucija“!

S obzirom na cijelu situaciju s korona virusom i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, bez medija i okupljenih fanova, Lille se susrela sa svoja dva izdavača – Fayom ispred kuće Fayo Music te direktorom Menarta – Brankom Komljenovićem.

Foto: Zvonimir Rendeli

„Sretni smo i ponosni da smo i u ovako teškim i za izvođače izazovnim vremenima, uspjeli s Lille i partnerskom kućom Fayo Music, ostvariti ovako ambiciozan projekt kao što je dvostruki album Revolucija.“ – rekao je Branko Komljenović.

Svoje zadovoljstvo albumom, ali i cjelokupnom suradnjom, nije krio niti Fayo:

„Revolucija je dupli album Lille kojemu sam i producent i izdavač u suradnji s Menartom.
17 pjesama na kojima smo radili moje kolege autori i ja, dobar je rezime ove moje faze suradnje s Lidijom. Svaka pjesma ima neku svoju priču, a sve je ovo uvod u naše nove, vjerujem jednako ili još uspješnije projekte. Bilo je zadovoljstvo stvarati ovaj album uz  tako dobru ekipu.“

„Zadovoljstvo nastajanja glazbe i pjevanja je u dobrim pismama, dobrim suradnicima, dobroj ekipi koja stvara jedan projekt.

Foto: Zvonimir Rendeli

Uživala sam u stvaranju svake od ovih 17 stvari. Ovim duplim albumom Revolucija sam zatvorila jedan ciklus svoje karijere. Volim svaku od ovih pisama, virujen da će publika uživati slušajući ovo pitko izdanje. Hvala Fayi, izdavačkim kućama Fayo Music i Menart i svim mojim dragim suradnicima i autorima, napravili smo nešto stvarno lipo.“- izjavila je Lille.

Foto: Zvonimir Rendeli

Dupli album „Revolucija“ je u prodaji, a kroz mjesec dana u prodaji bi se trebao naći i dupli LP „Revolucija“.

Album možete kupiti i putem Menartovog webshopa, a slušati ga možete i na streaming

servisima: https://backl.ink/143156279

More in pop!mix/izvještaji

To Top