Connect with us

POP!MIX

Klapa Kmeti pobjednik je nagradnog natječaja Opće Opasnosti

pop!mix/news

Klapa Kmeti pobjednik je nagradnog natječaja Opće Opasnosti

Klapa Kmeti pobjednik je nagradnog natječaja Opće Opasnosti

Nakon objave karantena verzije pjesme Tvoje ime čuvamIna i Opća Opasnost pripremili su nagradnu igru za sve one koji se odvaže snimiti kratki video u kojem izvode jedan od njihovih hitova.

Iako su zaprimili zavidan broj sjajnih izvedbi, bend je imao zadatak odabrati jedan pobjednički video koji će biti nagrađen poklon paketom Ine  i Opće Opasnosti. Pero GalićSlaven Živanović ŽižaVlado Soljačić SojkaJosip Kamenski KameniIgor Kolić i Branimir Jovanovac pobjednikom su proglasili klapu Kmeti koja se istaknula sjajnom obradom pjesme Tvoje ime čuvam.

Uz zahvalu svima onima koji su se prijavili, Opća Opasnost objavila je pobjednički video na svojoj službenoj Facebook stranici, a svaki sljedeći utorak isto će učiniti s izvedbama koje su bile vrlo blizu pobjedi.

Popularni hrvatski rock bend prošli je tjedan objavio karantena verziju pjesme Tvoje ime čuvam, a sjajne reakcije pristigle su od obožavatelja diljem regije.

Uz dvije akustične gitarebas gitarucajonklavijature i mandolinu bend je snimio akustičnu verziju hit pjesme u potpuno drugačijem aranžmanu od onoga koji je publika naviknula slušati na njihovim koncertima.

Intimnaemotivna verzija došla je u pravom trenutku, a Opća Opasnost još je jednom pronašla put do srca svojih vjernih obožavatelja.

 

More in pop!mix/news

To Top