Connect with us

POP!MIX

Izabela Martinović predstavila novu-staru pjesmu “Ćaća moj”

pop!mix/news

Izabela Martinović predstavila novu-staru pjesmu “Ćaća moj”

Splićanka raskošnog glasa, Izabela Martinović, predstavlja svoju novu-staru emotivnu pjesmu “Ćaća moj”. Pjesma je nastala 2000. godine te je izvedena na Splitskom festivalu iste godine, a obzirom na veliki interes publike, Izabela je odlučila singl predstaviti u novom ruhu.

Pošto je vrlo rado i često izvodim na koncertima, a isključivo na zahtjev publike, odlučila sam pjesmu “Ćaća moj” ponovno snimiti te predstaviti u novom ruhu. Moj tim producenata i ja smo joj pristupili na jedan novi način te joj udahnuli dašak ovovremenskog. Zahvaljujem se svim suradnicima koji su imali volje trpjeti sve moje zahtjeve te prvenstveno publici koja me je potaknula da oživim ovu pjesmu za koju mi je iznimno drago da još živi među njima te im je puna srca poklanjam“, istaknula je Izabela.

Glazbu za pjesmu “Ćaća moj” potpisuje Marin Krešimir Limić, autor stihova je Igor Žižić, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić. Pjesma je snimana u Rijeci i Klisu, a predstavlja novo poglavlje u karijeri pjevačice.

Izabela Martinović posljednja je pjevačica kultne rock grupe „Stijene“, a nakon stanke u karijeri nastupa diljem Hrvatske i regije. Pjesmom “Ćaća moj” najavljuje nove singlove koji će svjetlo dana ugledati uskoro, a za nekoliko dana gostovat će i na koncertu sestre Danijele Martinović u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski.

More in pop!mix/news

To Top