Connect with us

POP!MIX

Ivan Zak mjesec ljubavi obilježio koncertnim spektaklom u Areni Varaždin

pop!mix/izvještaji

Ivan Zak mjesec ljubavi obilježio koncertnim spektaklom u Areni Varaždin

(fotografije: Mario Draušnik)

Ivan Zak mjesec ljubavi obilježio koncertnim spektaklom u Areni Varaždin

Ivan Zak, tjednima uoči Valentinova i velikog koncerta u Varaždinu, najavljivao je istinski glazbeni spektakl, i svoje je obećanje, naravno ispunio.

Arena u Varaždinu, uživala je u posebnom koncertnom doživljaju, glazbenika koji lakoćom niže hitove i puni najveće dvorane.

Zaljubljene, ali i sve one koji će to tek postati, raspjevao je od prve do posljednje minute nastupa, a osmijesi na licima zadovoljne publike, dovoljno govore o atmosferi koju je stvorio.

Tijekom gotovo trosatnog nastupa, Ivan je obožavatelje častio svojim najvećim hitovima, od predivnih balada, do novog ‘moćnijeg’ zvuka, kojem teži u aktualnim pjesmama. Osim u Ivanovim hitovima, publika je imala prigodu uživati i najvećim hitovima Begina, koji su mu se kao gosti pridružili u ovoj posebnoj noći.

Arena Varaždin bila je ujedno i savršeno mjesto za premijernu live izvedbu nove pjesme ‘Mala princeza‘, koja je u kratkom roku oduševila eter, a upravo je njome Ivan započeo druženje sa varaždinskom publikom.

‘Moj koncert u Areni Varaždin, bio je odlična sinergija dobre glazbe i najbolje publike! Hvala svim mojim fanovima, koji su mi se pridružili u ovoj glazbenoj varaždinskoj noći, mojim gostima Beginima, kao i svima ostalima koji su me podržali i pobrinuli se da ovaj koncert bude baš, kakav je i bio – fantastičan!’, istaknuo je po završetku koncerta, vidno oduševljeni Ivan.

Sve ovo bio je nastavak odlične priče započete nezaboravnim koncertom u Areni Zagreb, a kako je sam najavio, na ovome ne misli stati.

More in pop!mix/izvještaji

To Top