Connect with us

POP!MIX

I Mia Dimšić će u Puli pjevati pod zvijezdama

pop!mix/news

I Mia Dimšić će u Puli pjevati pod zvijezdama

I Mia Dimšić će u Puli pjevati pod zvijezdama

Mia Dimšić mlada je kantautorica koja je mnoge osvojila iskrenošću, skromnošću, pozitivom i  odličnim pjesmama koje nam danima ne izlaze iz glave.

U relativno kratko vrijeme postigla je puno pa se lako učini da je s nama već duže vrijeme. Od prvog singla ‘Budi mi blizu’ (2015.) do danas, ostvarila je mnoge uspjehe ponajviše zahvaljujući pjesmama na izvrsnom debitanskom albumu ‘Život nije siv’. Istoimena pjesma bila je i ostala jedna od najemitiranijih i najslušanijih pjesma u radijskom eteru. Njezin je debitanstki album dobitnik i nekoliko nagrada Porin, među kojima i ona dva najvažnija, za Album godine i Pjesmu godine – ‘Bezimeni’.

Uspješna mlada kantautorica jedna je od najpopularnijih domaćih izvođačica za čije se koncerte uvijek traži ulaznica više, a ljeto je idealno vrijeme za koncerte pod vedrim nebom. Stoga će dio ovog ljeta Mia provesti radno i 10. srpnja dolazi u Pulu. U prostoru iznimne akustike, u ambijentu mletačke utvrde na Kaštelu, održat će koncert pod zvijezdama.

Prilika za glazbeni užitak kojeg se ne propušta pa osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ograničeni kontinglent early bird ulaznica u sustavu Eeventima je prodaji od danas do 10.6. odnosno isteka zaliha po cijeni od 70 kuna.

More in pop!mix/news

To Top