Connect with us

POP!MIX

Boris Štok singlom “Reci mi” najavljuje vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene”

pop!mix/news

Boris Štok singlom “Reci mi” najavljuje vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene”

Foto: PR

Boris Štok singlom “Reci mi” najavljuje vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene”

Inovativni riječki glazbenik Boris Štok predstavlja video spot za svoj novi singl Reci mi. SIngl najavljuje vinilno izdanje Borisovog drugog studijskog albuma Uvijek dio mene koji je nominiran za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne glazbe.

“Pjesma ima taj odličan retro/electro plesni “groove” s vrlo catchy refrenom i melodijom vokala i definitivno mi je jedna od dražih pjesama s albuma. U produkcijskom smislu, htio sam ići tragom starog Daft Punka, Robyn, Nile Rodgersa… Darko Terlević (The Siids) i ja zajedno potpisujemo glazbu i aranžman, a tekst je moj. Miks je radio Matej Zec.“, kaže Boris.

Foto: Tanja Kanazir

Poznavatelji Borisovog stvaralaštva kažu da pjesma Reci mi ima potencijal postati njegov najveći hit u dosadašnjoj karijeri i kako će možda baš ona biti ta koja će privući veliku pažnju. Veliku ulogu u cjelokupnom dojmu igra i vizualna estetika pjesme koju je i ovog puta maestralno stvorila hvaljena i talentirana Marcella Zanki.

Marcella je imala super ideju i lokaciju za spot i mislim da smo dobili tu vintage estetiku osamdesetih., s puno plesa i energije. Prilično sam se naskakao u spotu, skoro kao na koncertu. Spot smo snimali krajem ljeta na Hvaru u hotelu “Arkada” koji je inače vizualno jako zahvalan. Neki kadrovi osobno me podsjećaju na LA i Kaliforniju. Ovom prilikom zahvalio bih se ekipi iz hotela koji su nam velikodušno omogućili snimanje na tako lijepoj lokaciji.”

Pažljivo skockana, radiofonična i melodiozna pop-glazba s albuma Uvijek dio mene u drugoj polovici ožujka bit će dostupna i na vinilu.

“Jako me veseli što ovih dana izlazi i ploča / LP albuma “Uvijek dio mene”. To albumu daje dodatni šarm, a meni osobno veliku satisfakciju da će moja glazba zaživjeti i na vinilu.“, izjavio je uzbuđeni Boris.

Pjesma Reci mi dostupna je na svim digitalnim platformama.

More in pop!mix/news

To Top