Connect with us

POP!MIX

Grdović, Pejaković i Stavros pripremaju koncertni spektakl u Čakovcu

pop!mix/najave

Grdović, Pejaković i Stavros pripremaju koncertni spektakl u Čakovcu

Foto | Neja Markičević (CROPIX)

Grdović, Pejaković i Stavros pripremaju koncertni spektakl u Čakovcu

Tri istinske legende domaće zabavne glazbe – Mladen GrdovićZlatko Pejaković i Jasmin Stavros21.12. pripremaju koncertni spektakl u dvorani GOC u Čakovcu.

Pod imenom ‘Tri mušketira’, tijekom protekle dvije godine održali su velik broj zajedničkih koncertnih nastupa diljem Hrvatske i Slovenije, a iza sebe imaju i dva zajednička hita ‘Prijatelji zovite mi nju’ i ‘Stani srce ludo, stani’, dok je ovih dana u pripremi snimanje božićnog singla.

Ova dobitna kombinacija glazbenika koju desetljećima prati velika vojska obožavatelja i publike poznati su kao pravi majstori i znalci glazbenih pozornica. Već su odavno dokazali da znaju priuštiti jedinstvenu zabavu dostojnu upravo trojici kraljeva zabavne glazbe. Ako ćemo govoriti u brojkama, Tri mušketira imaju zajedno preko 100 hitova, svaki preko 40 godina zapažene i uspješne karijere te tisuće sati koncertnih nastupa i kilometara, kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta.

Kako i sami ističu, dobitna kombinacija njihova uspjeha je upravo u tome što poput pravih mušketira uvijek pomažu jedan drugome, kroz sve ove godine su zajedno u dobru i zlu, a takvo zajedništvo na domaćoj glazbenoj sceni je doista prava rijetkost.

“Nas tri mušketira fenomenalno funkcioniramo zajedno, iako svi imamo različite stilove – svatko ima svoj dio publike koja uvijek bude odlična –  na našim su koncertima pokrivene sve generacije i svi zajedno ćemo se jako dobro družiti u Čakovcu. Za taj koncert pripremamo najbolje od najboljeg, imamo spremnih 130 sati hitova – odvojit ćemo sve stare i nove hitove i napraviti odličan koncert‘ ističe jedan od aktera Jasmin Stavros. Srčano i bez zadrške poznati su da se predaju publici, a najveće bogatstvo upravo je u njihovom zajedničkom impresivnom koncertnom repertoaru punom nezaobravnih hitova poput Dalmatinac sam’‘Tu je moj dom’‘Nije u šoldima sve’‘Oči boje lavande’‘Evo mene moji ljudi’‘Dao bi sto Amerika’‘Umoran sam’‘Da je sreće bilo’‘Dijamanti’‘Nema mi do njenih očiju’‘Ove noći jedna žena’‘Ako odem prijatelji’‘Nisam te zaboravio’‘Nesretnik sam od rođenja’‘Misli svako, da je meni lako’‘Neću’‘Nećemo noćas doma’‘Čerge’ i mnogo drugih.

‘S Tri mušketira spremamo samo najbolje uspješnice za veliki koncert u Čakovcu, bit će tu jako puno dobre glazbe! Mi smo svi prije svega dugogodišnji prijatelji, poznajemo se već dugih 40 godina – prošli smo i faze i antifaze, ali i dalje smo razigrani i raspjevani, a ponajprije kompatibilni – slažemo se jako dobro i na pozornici, a to će se na koncertu i vidjeti.’ naglašava Zlatko Pejaković.

Još uvijek u odličnoj formi drže i svojevrsni koncertni rekord od sedam sati konstantne svirke. Uz neizostavnu karizmu, radi se o pojedinačno najpopularnijim i najprodavanijim izvođačima zabavne glazbe koji znaju kako dovesti publiku do delirija što potvrđuje i  Mladen Grdović‘Bit će to najbolje od nas do sad!  Dođite nam svi na koncert 21.12., bit će to prava fešta!’

Kao pravi mušketiri uz slogan ‘Svi za jednog, jedan za sve’ ovim ekskluzivnim koncertnim programom ne sumnjamo da će Grdović, Stavros i Pejaković pružiti svim obožavateljima u dvorani graditeljske škole u Čakovcu ono najbolje od hrvatske zabavne glazbe, prilikom čega zasigurno možemo očekivati minimum tri sata zabave i velikih hitova.

Tri mušketira | 21.12.2019. | dvorana GOC Čakovec

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl u prodaji su u sustavu Eventim, a po early bird cijenama  – parter 75 kuna i tribina 90 kuna će biti dostupne do 8.11. odnosno isteka zaliha.

More in pop!mix/najave

To Top