Connect with us

POP!MIX

Dva koncerta Miroslava Škore u ožujku

pop!mix/news

Dva koncerta Miroslava Škore u ožujku

Zbog velikog interesa publike, omiljeni domaći autor tamburaške i popularne glazbe, u ponedjeljak, 23. ožujka održat će i drugi koncert.

Miljenik široke publike, kantautor čije su pjesme obilježile važne događaje i postale dio naših života dolazi u Lisinski sa svojom originalnom pričom. Pred svojom će vjernom publikom na dvama koncertima, 19. i 23. ožujka, izvesti nezaboravne hitove poput Ne dirajte mi ravnicu, Mata, Ne vjeruje srce pameti, Majko jedina, Sude mi i mnoge druge.

Svojim pjesmama i karizmom puni koncertne prostore širom Hrvatske, no, kao što to njegova publika već dobro zna, njegovi su koncerti u Lisinskom uvijek jedinstveni doživljaj. On sam rado se vraća na pozornicu Lisinskog jer, kako kaže: „Lisinski je uvijek nešto posebno. Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama.“

Ulaznice za koncert, po cijenama od 130, 150, 170 i 220 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.

More in pop!mix/news

To Top