Connect with us

POP!MIX

Čudesna noć Alena Vitasovića na Zagrebačkom festivalu

pop!mix/festival

Čudesna noć Alena Vitasovića na Zagrebačkom festivalu

Nova pjesma “Čudesna noć” Alena Vitasovića govori o čežnji i boli

Tužna ljubavna pjesma, prepuna čežnje i boli. Upravo o tome govori nova pjesma “Čudesna noć” Alena Vitasovića, koju će predstaviti na predstojećem Zagrebačkom festivalu, 25.01.2019.

Glazbenik koji je lani proslavio 25 godina karijere, tijekom koje je ostao vjeran sebi i svom prepoznatljivom izričaju, ni ovoga puta nije iznevjerio publiku.

Veliki jubilej Alen je proslavio rasprodanim, dvostrukim koncertom u zagrebačkom Saxu, a sve skupa ponovit će novim zagrebačkim nastupom na istom mjestu 16.03.2019.

“Pjesma je ljubavne tematike, pomalo i pretužna. U mome snu pojavljuje se djevojka koju volim, koja je pored mene. Ali samo u snu. Kad se probudim, ona nestaje, a takav je i video spot. Snimljen u noći, u Puli. Crno bijeli, kroz što ja izražavam svoju čežnju, tugu i bol. Očekujem da će nastup na Zagrebačkom festival biti dobar, ne zanima me konačni plasman, želja mi je da publika prihvati pjesmu. Smatram da je lijepa i dobra. Meni zasigurno jedna od dražih u karijeri. Radujem se nastupu, vidimo se!’, istaknuo je Alen ovom prigodom.

Tekst nove skladbe potpisuje Vlasta Juretić, za glazbu je zaslužan Vinko Škaron, dok su aranžman i produkcija djelo Aleksandra Valenčića.

More in pop!mix/festival

To Top