Connect with us

POP!MIX

Brojimo dane do slavljeničkog koncerta grupe Nola u Lisinskom

pop!mix/najave

Brojimo dane do slavljeničkog koncerta grupe Nola u Lisinskom

U tren je prošlo predivnih 25 godina tijekom kojih je Nola stvarala soundtrack života, a proslavit ćemo ih velikim, finalnim koncertom slavljeničke turneje “Nola25” kojim će glazbena razglednica pulskog sastava stići u Zagreb i Malu dvoranu Vatroslava Lisinskog, u petak 16. studenog u 20 sati.

Gabi i Marijan, jedan od najintrigantijih glazbeno-partnerskih trenutaka hrvatske kantautorske scene i okosnica pulskog benda Nola, ovih su dvadeset pet godina s publikom komunicirali jezikom glazbe. Ona je medij putem kojeg prenose svoju poruku pozitivnih misli i zaigrane energije, stoga ne postoji bolja pozivnica za koncert od ovog video mozaika u kojem su predstavili ono najbolje od Nole.

Izbor pjesama predstavljen je na slavljeničkoj kompilaciji naslova “Nola – 25” predstavljenoj u proljeće ove godine. Nolin autorski potpis u riječi je predgovorom albumu pretočio renomirani glazbeni kritičar Hrvoje Horvat opisujući njihov raritetno konzistentni i stilski ujednačeni opus kao dostojanstveni i dosljedni autorski mozaik s glazbom iznad oblaka i nogama čvrsto na zemlji. U tom mozaiku Nola nudi ozbiljne pjesme sa sjajnim vokalima, brojnim žanrovskim posvetama i finim gitarskim vezovima.

Noli će se na slavljeničkom koncertu u KD Vatroslava Lisinskog pridružiti dragi gosti – članovi istarske etno skupine Veja te renomirani instrumentalisti; Giorgio Sugar na klavijaturama, Alen Bernobić na trubi i Ivan Šugar na saksofonu. Oni će poznate pjesme pulskog sastava obogatiti nekim novim bojama šarenog instrumentarija, a nakon koncerta druženje Nole i prijatelja nastavlja se u foajeu Male dvorane KD Vatroslav Lisinski uz glazbu, potpisivanje albuma i bogate okuse 5th Elementa!

Ulaznice za slavljenički koncert “Nola 25” u K.D. Vatroslava Lisinskog možete pronaći na prodajnim mjestima servisa ulaznice.hr!

More in pop!mix/najave

To Top