Connect with us

POP!MIX

Heidi šeće psa – novi singl i spot

pop!mix/scena

Heidi šeće psa – novi singl i spot

Heidi šeće psa bend je najneobičnijeg imena na domaćoj estradi, a novim će singlom „Uzalud“ prodrmati i rasplesati publiku već utonulu u jesensko raspoloženje. Prekid ljubavne priče nikako nije razlog za nestankom optimizma, a baš o ženi koja nakon emocionalnog pada skuplja snagu te jača no ikad kreće u novi život govori kroz tekst pjesme član benda i autor svih njihovih pjesama Hrvoje Borošić.

„Uzalud je brza i plesna pjesma te za razliku od većine pjesama koje govore o nesretnoj ljubavi, govori o trenutku kada tuga prođe i ustupi mjesto optimizmu i želji za novim početkom. U njoj se može pronaći svatko tko je doživio neuzvraćenu ljubav ili se razočarao u svog partnera i suočio s činjenicom da je vezi došao kraj“, kaže o novoj pjesmi energična pjevačica benda Smiljana Štrbac Heidi koja se po prvi put okušala u ulozi koautorice glazbe, koju je do sada skladao isključivo Hrvoje. Produkcija i aranžman povjereni su stalnom suradniku benda Srđanu Sekuloviću Skansiju, poznatom po originalnim produkcijskim rješenjima. Kao i za prošle singlove „Još sam tu“, „Reći ćeš mi sutra“, „Vuk“ te „Njegova mačka“, bend je i za najnoviji singl snimio intrigantan video spot u režiji Doringa koji zajedno s Heidi i Hrvojem potpisuje scenarij.

„S prošlim smo singlom zaplovili rock vodama, a s ‘Uzalud’ se vraćamo svom prepoznatljivom retro pop-rock zvuku koji nas najbolje definira. Ovo je najkompleksnija pjesma koju smo do sada snimili, aranžmanski i vokalno. Jedva čekamo da ju publika čuje, a posebno se veselimo live nastupima“, puna entuzijazma najavljuje Heidi.

More in pop!mix/scena

To Top