Connect with us

POP!MIX

Aklea Neon predstavlja debitantski videospot snimljen u Brazilu

pop!mix/news

Aklea Neon predstavlja debitantski videospot snimljen u Brazilu

Nastao u Hrvatskoj, snimljen u Londonu s kadrovima putovanja brazilskom obalom na motoru (keeper) nomada – debitantski singl Aklee Neon “Da mi je” pjesma je koja ima noge… kotače i krila.

“Zaljubiš se u nekoga odnekuda i iz odvojenosti nastaje najljepša glazba, a iz ponovnog susreta najljepši video”, kaže glabenica koja kroz ovu afro-soul pjesmu s ethno ritmom progovara o modernom odnosu na daljinu.

Mapiram svijet glazbenim točkama i uspomenama, kako je jedan prijatelj rekao. Ovo je tek prva, karte su već kupljene za druga putovanja, snimanja i ljubovanja. Pa gdje stignem, dobro stignem… i glasno pjevam”, zaključuje Aklea

Ova osječka kantautorica i putujuća glazbenica svoje afro-soul ethno-beats harmonije kanalizira cijelim tijelom – nogom na pedal looperu, rukom na gitari i MIDI controlleru s glasom koji rezonira do tjemena. Autorica je YouTube NeonOn sessiona, u slobodno vrijeme žena gazela. Svoju #vibratehigher setlistu već je ispjevala u Osijeku, Zagrebu, Karlovcu, Puli, Komiži, Rijeci, Beogradu… uvijek spakirana i spremna da krene dalje, širi krugove, takne i potakne.

More in pop!mix/news

To Top