Connect with us

POP!MIX

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli dobitnici Porina u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe!

pop!mix/news

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli dobitnici Porina u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe!

photo: Mare Milin

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli dobitnici Porina u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe!

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli su ostvarili veliki uspjeh – osvajanje nagrade Porin u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe! Uz ovo iznimno priznanje, pripala im je i nominacija u kategoriji Novog izvođača godine. Na njihovom nagrađenom albumu „Na putu”  našao se i hvaljeni singl „Samo da ti si tu”, koji je bio izveden uživo tijekom dodjele Porina.

Prethodna godina u mnogočemu je bila posebna za Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli, unatoč (ne)prilikama u kojima su se našli, zajedno s čitavim svijetom. U veljači prošle godine Vinko je pobijedio u showu The Voice Hrvatska, zaokupio pažnju šire publike te hrabro zakoračio u samostalnu glazbenu karijeru. Publiku je oduševio izvedbom pjesme „Pelin i med”, a nakon toga kreira bendovsku formaciju Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, s kojom pod producentskim vodstvom Srđana Sekulovića – Skansija započinje stvarati nove (autorske) pjesme!

Kruna tog marljivog rada je „Na putu”, njihov prvijenac objavljen u listopadu prošle godine u izdanju Universal Music Hrvatska. Album je ostavio pozitivne dojmove i među publikom i među glazbenom kritikom, a našao se i na Top listi najprodavanijih domaćih izdanja.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastavljaju hrabro koračati svojim glazbenim putem, autentični i iskreni u svom stvaralaštvu. Na krilima nedavno predstavljenog singla „Zrno i pijesak” te pripadajućeg videospota, dočekali su i rasprodano koncertno predstavljanje svojeg albuma u Tvornici kulture, koje se održalo 15. svibnja.

Idući nastup uživo Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli održat će 11. lipnja u Ljubuškom, dok će 27. lipnja zasvirati u pulskom Kaštelu: VinkoCemeras.lnk.to/pulakastel

More in pop!mix/news

To Top