Connect with us

POP!MIX

Valerija Nikolovska ima novi singl i videospot

pop!mix/news

Valerija Nikolovska ima novi singl i videospot

Foto: PR

Valerija Nikolovska ima novi singl i videospot

Sebi” je novi singl Valerije Nikolovske za koji je napisala tekst, a Viktor Lipić autor je glazbe i aranžmana.

“Pjesma je to koja je dugo vremena stajala u ladici. Tijekom lockdowna je izronila i osjetili smo da je dozrelo vrijeme za objavu. Snimili smo je u našem kućnom studiju.Viktor koji je i autor i aranžer snimio je sve instrumente osim puhačkih za koje su zaslužni Luka Žužić (trombon), Mario Bočić (sax) i Zvonimir Bajević (truba). Produkciju potpisuju Marin Hraščanec i Viktor Lipić.  Ovu sam pjesmu napisala sebi kao podsjetnik na to koliko sve što nam se događa ovisi o nama samima, podsjetnik na ljepotu samoće koju je tako dobro otkriti u ovom ludom vremenu. Poticajna i ohrabrujuća – to je sve što želim da bude.” kaže Valerija.

„Glazbeno gledano, pjesma je retro cool funk, ono što oboje volimo i što čini karakter našeg autorskog potpisa općenito, s time da je “Sebi” mnogo više pop od onoga što smo do sada radili.”

Singl izdaje Intek Music.

Za dizajn covera zaslužan je Petar Beluhan, a autorica fotografije je Anamarija Podrebarac.

Videospot je snimljen na predivnim lokacijama uz rijeku Kupu, a redatelj i snimatelj je Dinko Šimac (Beyond Pine Films). Ostatak ekipe koja je radila na videospotu čine još dvije umjetnice: Romana Pavliša (kao asistentica snimatelja) i Diyala Katanec  koja je bila zaslužna za make up.

Valerija Nikolovska jedna je od naših najcjenjenijih blues/jazz pjevačica. Profesionalno se bavi glazbom od 1987. godine. Šira publika je pamti po suradnji s grupom Mayales, te kao vokalnu trenericu u 3. sezoni showa “The Voice Hrvatska“, a jazz poklonici poznaju je kao interpretatoricu blues, jazz i soul standarda i autorske glazbe .

Snimila je dva samostalna albuma “The Bright Side of the Blues” (2000.) i “Open” (2004.)., te album „Well paid Girl“(2015.) sa Viktorom Lipićem i Jazz Orkestrom HRT-a.

More in pop!mix/news

To Top