Connect with us

POP!MIX

David Guetta lansirao ljetni hit “If You Really Love Me”

pop!mix/news

David Guetta lansirao ljetni hit “If You Really Love Me”

Foto: Promo

David Guetta lansirao ljetni hit “If You Really Love Me”

David Guetta u svojoj novoj zaraznoj obradi pjesme Whitney Houston “How Will I Know” ugostio Johna Newmana s kojim je ostvario svoju prvu suradnju

Poslušajte singl – https://dguetta.lnk.to/IfYouReallyLoveMe

David Guetta ne zna stati. Nakon novijih uspješnica “BED” i “Heartbreak Anthem”, DJ velikan izbacuje zarazni singl “If You Really Love Me”. Naslov vam ne zvuči poznato bez razloga jer se radi o preobražaju klasika Whitney Houston “How Will I Know“, pjesme koju je relativno nedavno obradila i Lana Jurčević aka La Lana.

Novi život ovoj bezvremenskoj pjesmi dala je i pop-soul senzacija John Newman, koji je svojom neodoljivom bojom glasa začinio novu ljetnu himnu. “Imao sam dugo ideju obraditi ovaj klasik Whitney Houston jer je pjesma posebna meni i mojoj ženi. Bilo je toliko prirodno dati novu priču i svoje emocije ovoj predivnoj pjesmi. Kada se stvorila prilika za napraviti ovu pjesmu s Davidom Guettom, netko s kim sam oduvijek htio surađivati, ostao sam bez pameti”, izjavio je Newman, čiji glas nosi etiketu jednog od najprepoznatljivijih glasova Velike Britanije. Newman je svoju poziciju u “pop plemstvu” zavrijedio pjesmom “Love Me Again” te suradnjama s Calvinom Harrisom i Rudimentalom, a nema sumnje da će slušanost njegovih pjesama rasti gore nakon ovakve moćne suradnje.

Svoj udio kolača u pjesmi dobio je i britanski DJ, radijska ličnost i producent MistaJam, koji je pjesmi dao upgrade kao jedan od producenata.

David Guetta x MistaJam x John Newman – “If You Really Love Me (How Will I Know)” (Lyrics Video)

Da ne bi bilo nismo znali, Grammyjevac David Guetta spada u među top 10 najstreamanijih izvođača na streaming servisu Spotify. Izglasan za najboljeg DJ od strane DJ Maga, ovaj DJ maher nedavno je prikupio više od 1,6 milijuna dolara kroz livestream evente “United At Home”, koje je dodijelio dobrotvornim udrugama i organizacijama, među kojima su UNICEF i World Health Organization.

Valja i podsjetiti kako je David Guetta glavni uzlet u karijeri imao prije deset godina s hitom “When Love Takes Over”, prvim singlom s njegovog albuma iz 2009. “My Love”. Do sada je prikupio mnogo zlatnih i platinastih naklada, a sve njegove pjesme broje preko 10 milijardi streamova.

Ovoga puta ostvario je suradnju s Johnom Newmanom, no iza sebe ima i mnoge druge suradnje: Sia, Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga, Nicki Minaj, Anne-Marie, Ariana Grance, J Balvin, Kid Cudi, Snoop Dogg, Usher, John Legend, Madonna, Avicii, Akon… uglavnom, nema s kime ova živuća DJ legenda nije surađivala. Sudeći po tempu objavljivanja, uvjereni smo kako će nas i dalje neumorno veseliti plesnim i nezaboravnim hitovima koji ne padaju u zaborav tako lako.

More in pop!mix/news

To Top