Connect with us

POP!MIX

U prodaji novo videoizdanje Ansambla LADO na USB sticku

pop!mix/news

U prodaji novo videoizdanje Ansambla LADO na USB sticku

Foto: PR

U prodaji novo videoizdanje Ansambla LADO na USB sticku

Koncert Ansambla LADO „Pokraj vode Drave” od sada se može pronaći na USB-u.

Dugoočekivano izdanje donosi dvosatnu videosnimku prvog koncerta koji je Ansambl LADO održao na modernoj pozornici Spaladium Arene u Splitu 2016. godine. Uz Ladove popularne koreografije poput Podravskih svata, Zagorskih drmešara i Šokačkog sastanka, na USB-u se nalaze i tri tada premijerno izvedene točke Ej grišće plandovišće, Kad te moji svatovi probude i Ženina voja.

Foto: PR

Uz videosnimke, na USB-u se mogu pronaći i fotografije s koncerta, kao i detaljan opis svih izvedenih točaka.

„Iako redovito objavljujemo videosadržaj na našim društvenim mrežama, znamo da je posebno iskustvo držati u ruci medij na kojem se nalazi snimka. Drago mi je da smo završili posao te da će naša vjerna publika napokon imati priliku pogledati snimku cijelog koncerta u svojim domovima. Nadamo se da će se osjećati kao da su u Spaladium Areni“, rekla je Ileana Jurin Bakotić, ravnateljica Ansambla LADO.

USB „Pokraj vode Drave“ u izdanju Ansambla LADO i Mast Produkcije može se pronaći na prodajnim mjestima u Zagrebu (Aquarius CD Shop, Varšavska 13; Croatia Records, Gundulićeva 3; Dancing Bear, Gundulićeva 7), Rijeci (Dallas Music Shop, Splitska 2a) i Splitu (Dancing Bear, Dioklecijanova 6). USB izdanje može se naručiti i slanjem e-maila na info@mastprodukcija.hr.

Foto: PR

Snimku koncerta uskoro će biti moguće preuzeti digitalno preko stranice www.mastprodukcija.hr što će sigurno razveseliti sve one koji nisu u mogućnosti fizički kupiti USB, doznajemo od Stipe Mađora Božinovića iz Mast Produkcije.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top