Connect with us

POP!MIX

Himna hrabrosti za početak Ginine solo karijere!

pop!mix/news

Himna hrabrosti za početak Ginine solo karijere!

Foto: Zvonimir Ferina

Himna hrabrosti za početak Ginine solo karijere!

Onog trenutka kada je otpjevala “Zaljubila sam se”, cjelokupna publika zaljubila se u Ginu Damjanović. Proteklih pet godina znali smo je kao pjevačicu grupe Detour, a sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmijeha prepoznatljivu po svojim kovrčama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautoricu. Vrijeme je da vam se predstavi Gina!

“U ljubavi je običaj da sve se pretvori u prah…”

Stihovi su to pjesme “Pepeo”  –  njenog singla prvijenca za koji glazbu, tekst i aranžman potpisuju sama Gina i Marko Bratoš.

Foto: Zvonimir Ferina

“Kako da si dozvolim da uzmem se i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim?”

“U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove, na koje je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama.”  – izjavila je Gina predstavljajući nam pjesmu koju od milja naziva “himna hrabrosti”.

Foto: Zvonimir Ferina

U spotu se u funkciji zbora pojavljuju Ginini prijatelji i kolege među kojima su i neka poznata lica kao što su glumci Marko Petrić i Bojan Brajčić, Ginine kolege s radija, autor pjesme Marko Bratoš, voditeljica Katarina Moškatelo i mnogi drugi… Sve su to ljudi u Gininu životu koji su se našli kao svjetlo u trenucima kada je najteže o čemu spot zapravo i progovara.

“Vjerujem da će se mnogi pronaći u priči koju pepeo nosi sa sobom i osjetiti tu emociju zajedništva – bez obzira na teškoće koje život nosi, uz potporu i ljubav, na kraju sve će biti dobro” – zaključila je Gina.

 

More in pop!mix/news

To Top