Connect with us

POP!MIX

Silente će 10.travnja održati koncert u Tvornici kulture za 190 posjetitelja!

pop!mix/news

Silente će 10.travnja održati koncert u Tvornici kulture za 190 posjetitelja!

Foto: PR

Silente će 10.travnja održati koncert u Tvornici kulture za 190 posjetitelja!

Dubrovačka pop rock grupa Silente održat će ovu subotu, 10. travnja koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, u izuzetno limitiranom kapacitetu za svega 190 posjetitelja.

Silente su usred promotivne kampanje za singl “Nikada ovako” koji je odmah po izlasku počeo bilježiti iznimno velik broj emitiranja na radio postajama. “Nikada ovako” nasljeđuje dva velika hita, “Navečer se srca lome” i “Mene moje uši lažu” te najavljuje nadolazeći, ukupno četvrti studijski album jednog od naših najznačajnijih pop rock bendova posljednjeg desetljeća, dobitnike Porina i vlasnike cijelog niza velikih hitova čini zbroj pregleda na platformi youtube uvelike prelazi 30 milijuna.

Koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture bit će dostupan za svega 190 posjetitelja, što je manje od 10% kapaciteta naše najveće koncertne dvorane u koju stane više od 2000 ljudi. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH. Za svakog posjetitelja bit će osigurana 4 kvadratna metra, kao propisani razmak između posjetitelja od 1,5 metra, na ulazu će se mjeriti temperatura i zapisati osobni podaci svih posjetitelja. Svim posjetiteljima s tjelesnom temperaturom višom od 37,2C biti će onemogućen ulaz. Koncert će biti isključivo sjedećeg karaktera, uz obavezno nošenje maski. U prostoru će biti osigurana dodatni punktovi za dezinfekciju, a šankovi neće raditi.

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 19:00, a koncert počinje točno u 20:00, radi odredbe da se svi kulturni programi moraju završiti do 22:00.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Ukupno 190 ulaznica po cijeni od 100 kn u prodaju kreću u četvrtak, 8. travnja 2021. u 9:00, putem sustava Entrio: https://www.entrio.hr/event/silente-u-tvornici-kulture-8963

 

 

More in pop!mix/news

To Top