Connect with us

POP!MIX

Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu

pop!mix/news

Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu

Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu

Nakon 20-ak zabavnih i raznovrsnih programa održanih tijekom proljeća i ljeta, i u rujnu otvaramo pozornicu Lisinski Atriuma na kojoj nas očekuju spektakl za ljubitelje klasike, pop-senzacije i legendarni izvođači, klapska glazba i komedija! Pripremite se za jesen uz ponudu koju nitko ne može nadmašiti!

U petak, 3. rujna u goste nam dolazi Južnočeška filharmonija, majstori inovativnosti u interpretaciji i prezentaciji klasične glazbe koji će pod dirigentskom palicom Mirana Vaupotića pod otvorenim nebom izvesti djela Beethovena, Dvořáka i Milhauda. Subota, 4. rujna rezervirana je za rasplesani tulum kraj Lisinskog uz popularnu pjevačicu Franku Batelić i pjesme kojima je osvojila vrhove top-ljestvica.

Sljedećega tjedna, od 7. do 11. rujnaBranimir Bubica i klapa Sebenico donijet će šibensku pjesmu u srce Zagreba proslavom dviju okruglih obljetnica, Željko Pervan nasmijat će vas do suza svojim zgodama i nezgodama u programu „Ljubav i zloba 2“, a elektro-akustična pop-atrakcija Detour izvest će svoje velike hitove, ojačani dvjema novim vokalisticama.

Proslavljena čelistica Ana Rucner predstavit će 14. rujna svoj novi glazbeni projekt u kojem je okupila glazbenu ikonu Vladu Kalembera, frontmana Srebrnih krila te mladog bubnjara i trubača Marka Duvnjaka. Njih troje pripremaju nezaboravni repertoar za sve generacije različitih glazbenih ukusa.

Jesensko izdanje Lisinski Atriuma zatvorit će 17. rujna legendarni glazbenik Neno Belan, koji će svoje kultne pjesme otpjevati i odsvirati uz pratnju Mediteran Orchestra.

Ispratimo ljeto zajedno na otvorenoj pozornici uz bogat i atraktivan program Lisinski Atriuma!

 

Ulaznice za sve programe dostupne su na blagajnama Lisinskog, online na www.lisinski.hr te na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr.

 

More in pop!mix/news

To Top