Connect with us

POP!MIX

Nina Kraljić trio se vraća na pozornice nakon korona pauze

pop!mix/news

Nina Kraljić trio se vraća na pozornice nakon korona pauze

Foto: PR

Nina Kraljić trio se vraća na pozornice nakon korona pauze

Nina Kraljić trio se napokon vraća na pozornice nakon korona pauze! U subotu, 29.05. dolazi u Hrvatski glazbeni zavod, u Zagrebu!  

Nina i njen glazbeni sastav izvesti će njezine najveće hitove i okupljenima prirediti neka zanimljiva iznenađenja. Prisjetit ćemo se samih početaka sa već legendarnim izvedbama iz The Voice-a, prvim singlom ‘Zaljuljali smo svijet’ pa sve do njenih novijih pjesama i posebnih  obrada po kojima je Nina poznata!

Bit će to presjek etno i filmske glazbe sa pjesmom koja označava novi početak Nininog stvaranja i stilsko usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom “Alkonost of Balkan”. Upravo zbog tog razloga ovaj koncert simbolično je nazvan Rijeka / Back to the roots!

Nina i njezin trio vas čeka 29.05.2021. u Hrvatskom glazbenom Zavodu, Gundulićeva 6, počinjemo u 20 h!

Trio čine Nina Kraljić- vokal, Miroslav Gugić- gitara i Ivan Judaš- handpan, djembe.

 Otvorena je i Velika i Mala dvorana Hrvatskog glazbenog zavoda, ulaznice po cijeni od 60,00 hrk možete kupiti on-line na web stranici HGZ-a, putem slijedećeg linka: https://hgz.kupiulaznicu.hr/projekcija/36401 ili osobno na blagajni Hrvatskog glazbenog zavoda – radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 11 do 13 h te od 18 do 20 sati te jedan sat prije početka koncerta

Ulaznice za Veliku dvoranu možete kupiti i on line i fizički na blagajni, dok se ulaznice za Malu dvoranu kupuju samo fizički na blagajni HGZ. Broj mjesta je ograničen, požurite po svoju ulaznicu!  Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije

More in pop!mix/news

To Top