Connect with us

POP!MIX

Natali Dizdar – nova hit pjesma i rasprodani koncerti

pop!mix/news

Natali Dizdar – nova hit pjesma i rasprodani koncerti

Foto: PR

Natali Dizdar – nova hit pjesma i rasprodani koncerti

Samo dva tjedna nakon što je najavljen koncert Natali Dizdar u Laubi – sve su ulaznice za datum 24.4. rasprodane. No, zbog velikog interesa publike u prodaju su puštene ulaznice za još jedan datum – nedjelju 25. travnja.
Natali i njezin bend izvesti će njezine najveće hitove i okupljenima prirediti brojna iznenađenja.

Bit će ovo prilika da Natali izvede i svoj novi singl “Kad mislim na to”, ali i pjesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI.

 

Foto: PR

Omiljena zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom ne može dočekati da stane pred svoje obožavatelje i priušti im glazbenu poslasticu koju će dugo pamtiti. Koncert će se održati u dvorištu Laube, a sva su mjesta sjedeća.

Ne čudi interes publike za zadarsku pjevačicu s obzirom na činjenicu da njezin novi hit singl – Kad mislim na to ne silazi s vrha radijskih top ljestvica. Pjesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik, a za odličan video spot u maniri ‘susreta druge vrste’ zadužen je bio talentirani redatelj Dinko Šimac.

“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na ljeto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu.” objašnjava nam Natali kako je pjesma nastala i dodaje: “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme jer sam htjela vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP. “

Foto: PR

Futuristički spot u kojem Natali susreće neku neobjašnjivu vanzemaljsku silu osmislio je Dinko Šimac poznat po svojim nadrealnim animacijama i posebnim vizualnim efektima. Dinko je tako uspio prikazati dva lica Natali Dizdar, jednu ‘ovozemaljsku’, i jednu ‘vanzemaljsku’.
“Super mi je bilo raditi sa Dinkom, sviđa mi se koncept koji je zamislio s ‘bliskim susretom’ i hologramima koji dočaravaju odlazak u neku drugu dimenziju, a osim toga drago mi je da sam konačno sjela i za klavir u ovom spotu.”  – prisjetila se Natali.

Foto:PR

Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namjerava izdati u obliku EP-a.
“Pjesma “Kad mislim na to” je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pjesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta ovisi i o situaciji s koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak – rekla nam je Natali koja ne može dočekati da dva dana zaredom stane pred publiku u zagrebačkoj Laubi.
Organizator se obavezuje pridržavati se svih epidemioloških preporuka, a od posjetitelja očekujemo isto. Više o događaju pronađite na Facebook eventu.  Ulaznice potražite u sustavu Entrio.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

More in pop!mix/news

To Top