Connect with us

POP!MIX

Mirna Škrgatić u čvrstom rock zvuku

pop!mix/news

Mirna Škrgatić u čvrstom rock zvuku

Mirna Škrgatić u čvrstom rock zvuku

Nakon što je 2019. godine za Menart objavila prema pop glazbi orijentiran debi album “Snovi”, MIRNA se prebacila u Croatia Records pa je na friško objavljenom albumu zaplivala u čvršći rock zvuk.

U vremenima kada se čisti rock ‘n’ roll sve više svrstava u zvuk prošlosti, MIRNA je hrabro odlučila svoju karijeru usmjeriti upravo u tom smjeru. “Žešći zvuk rocka došao mi je prirodno, u toj se glazbi osjećam najugodnije i kao doma. Tu sam ljubav naslijedila od pokojnog oca, koji je također bio glazbenik, a Mark Mrakovčić je kao vrhunski producent shvatio moje afinitete i zvuku dao čvrstinu koju sam željela

Mirna Škrgatić riječka je kantautorica nove generacije i specifičnog izričaja čemu u prilog idu i pozitivne kritike javnosti i struke nakon prvog albuma. Uz izvrsne vokalne sposobnosti veže je i smisao za skladanje i pisanje, a u svemu tome vidjela je producenta Marka Mrakovčića kao profesionalca koji će se znati prilagoditi njenim ambicijama i učiniti ovaj materijal konkretnim i izazovnim za slušatelja.

Naslovljen “Posljednji trend” prema jednom od singlova, album je koji objedinjuje aktualni trenutak i teme koje su vrlo intimne, ali i one koje se obraćaju društvu zarobljenom vremenima u kojem živimo.

Uz “Posljednji trend”, novo Mirnino izdanje iznijedrio je još četiri singla “Draga moja” (feat. Ivana Kindl)“Usne grizem”“Strašila” i još uvijek aktualni “Idemo van”. singl koji će uskoro dobiti i video spot vol. 2.

Prilikom slušanja svih dvanaest pjesama koliko ih nosi Mirnin novi album, steći će se dojam raznolikosti, ali raznolikosti koje su zahvaljujući aranžmanima Mrakovčića dobile svoju smislenu cjelinu.

Album  “Posljednji trend” može se nabaviti u shopovima Croatie Records, ali i na stream servisima od Deezera do Spotifyja.

Za početak listopada MIRNA je najavila koncertnu promociju u Malom pogonu Tvornice Kulture.

More in pop!mix/news

To Top