Connect with us

POP!MIX

Spot za pjesmu “Ponekad mi daš” nagrađen na Danima hrvatskog filma

pop!mix/news

Spot za pjesmu “Ponekad mi daš” nagrađen na Danima hrvatskog filma

Spot za pjesmu “Ponekad mi daš” nagrađen na Danima hrvatskog filma

Nagrada u kategoriji Najbolji namjenski film- Spot za pjesmu “Ponekad mi daš” pobjednik je na Danima hrvatskog filma.

Dani hrvatskog filma zatvoreni su u četvrtak proglašenjem pobjednika. A u kategoriji Najboljeg namjenskog filma nagradu je odnio redatelj Dalibor Barić za spot Ponekad mi daš, drugi singl benda Rakete, iza kojeg stoje Ivana Starčević i Vladimir Mirčeta, a koji su objavili u suradnji s Kristijanom Beluhanom.  Pjesma Ponekad mi daš nastala je dosta davno, priznaju Ivana I Vlado, ali baš zato im je posebna jer okuplja neke od najdražih suradnika.

Prije svega, Vlado i ja smo autori glazbe, Marta Muždalo i ja smo autorice teksta, a aranžman je uz Vladu radio Jura Ferina, za produkciju su zaduženi Vlado Mirčeta, Jura Ferina i Pavle Miholjević. Jako bitan naš pridruženi član, vrsni pjevač Matija Antolić je još jednom oplemenio pjesmu svojim prekrasnim vokalima. I naravno tu je naš gost Kiki Beluhan. A savršeni video na kraju je sklopio Dalibor Barić” predstavila nam je Ivana Starčević tko sve stoji iza ovog singla.

Suradnja s Kikijem, objašnjava, došla je dosta prirodno:  “Kako je Vlado puno s njim surađivao u Mayalesima, tako sam i ja s Kikijem već više puta pjevala duete i koncerte. Vlado je dobio ideju da bi ova pjesma mogla biti muško- ženski duet i da bi to trebali biti Kiki i ja, i meni se to učinilo kao sjajna ideja.” – kaže Ivana, a na nju se nadovezuje Kristijan Beluhan:
Pjesma mi je odmah zvučala nekako japanski, a s obzirom da jako volim Japan, bila je to ljubav na prvo slušanje. Drago mi je što je i redatelj spota Dalibor Barić imao istu impresiju, pa u spotu ima dosta japanskih motiva.” – kaže Kristijan i dodaje:
Ivana i ja dugo surađujemo i prijateljujemo. Ivana je predivna svestrana umjetnica i predivno pjeva. Imamo dobru kemiju i slične glazbene estetike. Fan sam Raketa od samog početka.”

 

More in pop!mix/news

To Top