Connect with us

POP!MIX

Massimo – live promocija LP-a Vještina Boutique u Laubi

pop!mix/news

Massimo – live promocija LP-a Vještina Boutique u Laubi

Foto: Samir Cerić Kovačević, PR

Massimo – live promocija LP-a Vještina Boutique u Laubi

Massimo je krajem 2019. godine održao niz od devet koncerata kojima je obilježio petnaest godina od izlaska albuma Vještina. Koncerti su snimljeni i objavljena je ekskluzivna ploča Vještina Boutique koju će Massimo u pratnji trija promovirati upravo 15. svibnja s početkom u 20:00h u zagrebačkoj Laubi.

U pratnji Ive Popeskića, Elvisa Stanića i Henryja Radanovića Massimo će izvesti pjesme s albuma Vještina kao i neke od svojih najvećih hitova u novim aranžmanima. Pjesme Olivera, Arsena, Gibonnija, Jure Stublića, Indexa, Bijelog Dugmeta oživile su u raskošnom akustičnom obliku zahvaljujući Massimovom neponovljivom glasu, karizmi, strasti prema glazbi te besprijekornom muziciranju njegovog benda.

Pridružite se Massimu na ovom ekskluzivnom putovanju i uživajte u iznimnoj glazbenoj poslastici u zagrebačkoj Laubi!

Organizator se obavezuje pridržavati se svih epidemioloških preporuka, a od posjetitelja očekujemo isto. Koncert je sjedeći, a mjesta nisu numerirana, broj ulaznica je strogo ograničen.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Više o događaju pratite u Facebook eventu, a ulaznice po cijeni od 250 kn pronađite u sustavu Entrio.hr. Ploča Vještina Boutique može se pronaći u svim boljim prodavaonicama glazbe i na Cedeterija.com

More in pop!mix/news

To Top