Connect with us

POP!MIX

“Ljubavnik iz ormara” rasprodao Lisinski

pop!mix/news

“Ljubavnik iz ormara” rasprodao Lisinski

“Ljubavnik iz ormara” rasprodao Lisinski

Gala koncertom u Lisinskom Zoran Predin slavi 40 godina karijere

Nakon objavljenog 40. albuma popraćenog s dva singla i izdavanja nove knjige, kao kruna za početak ove uspješne 2019. godine došla je i potvrda od strane publike:
Zagrebački gala koncert Zorana Predina u Lisinskom, naslovljen “Ljubavnik iz ormara”, je rasprodan!

Baš kao najljepše svile i fina odijela “iz ormara” ovaj “ljubavnik glazbe” će izvući najljepše hitove iz njegove 40 godina duge karijere, a povodom ovog posebnog glazbenog druženja, u Lisinskom će, 7. ožujka premijerno predstaviti i neke od najrecentnijih pjesama.

Kreativno bogatstvo jednog od najznačajnijih novovalnih kantautora traje već 40 godina te je i dalje je u punom zamahu. U godini u kojoj slavi 40 godina svoje karijere, Zoran Predin objavio je i svoje 40. studijsko izdanje. Za najnoviji album “Zoran pjeva Arsena”, objavljen krajem veljače u izdanju Croatia Records, Predin je, kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pjesama od kojih su dvije već predstavljene kao singlovi: “Kuća pored mora” i “Pamtim samo sretne dane“. Ovo izvanredno djelo nastalo je u suradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom Django Group, dok se kao poseban gost na albumu pridružio i naš slavni pijanist Matija Dedić. Damir Kukuruzović, Django Group i Matija Dedić će, uz naravno – Lačni Franz i posebnu gošću iznenađenja – Anju Rupel iz grupe Videosex, uveličati i slavljenički gala koncert u Lisinskom.

Svestrani umjetnik nedavno je objavio je i novu knjigu “Glavom kroz zid” u izdanju Frakture. U četiri prethodna desetljeća surađivao je s brojnim glazbenicima, okušao se u raznim glazbenim stilovima, pisao glazbu za kazališne predstave i filmove te nastupao po cijelom svijetu, no kako sam kaže – najbolje tek dolazi!

Veliki koncert, šarmantno drskog naslova “Zoran Predin – Ljubavnik iz ormara” održat će se večeras, 07. ožujka s početkom u 20 sati. Svako sjedalo u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bit će ispunjeno te nema sumnje kako će Zoran Predin, zajedno s njegovim glazbenim gostima, publici u rasprodanoj velikoj dvorani priuštiti vrhunsko koncertno iskustvo i nezaboravnu večer.

More in pop!mix/news

To Top