Connect with us

POP!MIX

Kornelija je objavila spot za pjesmu “Ja sam takva kakva sam”

pop!mix/news

Kornelija je objavila spot za pjesmu “Ja sam takva kakva sam”

Foto: Mario Mehuljić

Kornelija je objavila spot za pjesmu “Ja sam takva kakva sam”

Nakon što je u prvom tjednu radijskog emitiranja ušla na nacionalnu top listu  HR Top 40 i tako postala najmlađi izvođač kome je to pošlo za rukom, Kornelija je objavila videospot za pjesmu „Ja sam takva kakva sam“.  U vedrom i dinamičnom spotu Kornelija se publici predstavlja upravo onako kakva je i u stvarnosti: jednostavna, nasmijana, rasplesana i uvijek pozitivna. U kratkom vremenu od premijere, spot je na YouTubeu prikupio više od  65.000 pregleda. To je potvrda da je pjesma naišla na odličan odaziv publike i da je Kornelija na pravom putu da od glazbene nade preraste u etabliranog izvođača.  Kornelija Petak je 2015. godine kao desetogodišnja djevojčica nastupila u RTL-ovom showu Zvijezdice i ostvarila zapažen rezultat.

Iako se zbog ozbiljnijeg bavljenja glazbom i medijske eksponiranosti suočila sa ljubomorom i odbacivanjem od strane vršnjaka, Kornelija se kao mlada tinejdžerica sa tim odlično nosi. Svojim pozitivnim stavom, vedrim karakterom i jednostavnošću, pokazala je svima da je  uvijek ista i da ju nikakav uspjeh neće promijeniti kao osobu. S vremenom su i njeni vršnjaci to shvatili i prihvatili je. To je poruka svima onima koji se nađu u sličnoj situaciji, da se ne mijenjaju radi lakšeg prihvaćanja u društvu. Dovoljno je da budu svoji, ustrajni i pozitivni i ljudi će ih prihvatiti onakvima kakvi jesu.

„Jako sam sretna i ponosna što Vam konačno mogu predstaviti spot za pjesmu „Ja sam takva kakva sam“. Zbog vremenskih (ne)prilika snimanje spota je moralo sačekati ljepše vrijeme. Spot je sniman u Splitu u produkciji Pilot studija, pod redateljskom palicom Vojana Koceića. U spotu su također sudjelovale i plesačice splitskog Cheerleading kluba NoaNadamo se da će Vam se spot svidjeti, jer smo u njegovo snimanje uložili jako puno vremena i truda. Zato slobodno komentirajte i prenesite nam svoje dojmove. Vaše mišljenje nam je jako bitno.” – rekla je Kornelija.  

 

Pjesma „Ja sam takva kakva sam” nakon šest tjedana u radijskom eteru, još uvijek se nalazi na službenoj top listi HR Top 40 i to na visokom 18. mjestu. To potvrđuje da je pjesma naišla na odličan prijem kod radijskih urednika i brojnih slušatelja. Trenutno se može čuti na više od 90 radijskih postaja što predstavlja zapažen uspjeh za tako mladog izvođača. Sve to ukazuje da Kornelija stvarno misli ozbiljno i da pjevanje polako postaje njen životni odabir.

„Još uvijek ne mogu vjerovati da je moja pjesma „Ja sam takva kakva sam” tako dobro primljena od strane publike. Beskrajno sam zahvalna svima koji su tome doprinijeli, a posebno veliko hvala dragim ljudima na radijskim postajama koji su prepoznali pjesmu i uvrstili je na svoje play liste. To nam stvarno jako puno znači. Isto tako, zahvalna sam i svima onima koji su našli vremena da pogledaju spot, komentiraju ga i pruže nam potporu. U samo tjedan dana pjesma je na YouTubeu prikupila više od 65.000 pregleda, što nas jako raduje. Svakodnevno nam na društvenim mrežama pristižu brojni pozitivni komentari. To je najveća i najbolja nagrada za uložen trud i poticaj da nastavimo još jače i bolje. Bez zadovoljne publike, moj rad i rad mog cijelog tima ne bi imao smisla. .” – kaže Kornelija.

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top