Connect with us

POP!MIX

Hladno pivo će nastupit na pulskom Kaštelu 1. srpnja

pop!mix/news

Hladno pivo će nastupit na pulskom Kaštelu 1. srpnja

Foto: Promo

Hladno pivo će nastupit na pulskom Kaštelu 1. srpnja

Jedan od naših najvećih bendova, Hladno pivo, nastupit će na pulskom Kaštelu prvog dana srpnja.

Na prvi istarski nastup nakon puno mjeseci bend stiže nakon svirke na još jednoj tvrđavi i to onoj u Šibeniku. Koncert na tvrđavi sv. Mihovila rasprodan je za nekoliko dana, a isto se očekuje i u Puli s obzirom na ograničenje od 400 ulaznica.

 

 

Hladno pivo svoj su posljednji nastup prije pandemije odradili početkom siječnja 2020. u Francuskoj, nakon čega je uslijedila najveća koncertna pauza za ovaj bend od njihovog nastajanja. Ipak, koncertne aktivnosti polako se vraćaju, pa će se tako grupa pojaviti u niz hrvatskih gradova sljedećih mjeseci. Zastoj u svirkama bend je, kao i mnogi, ispunio autorskim radom te izbacio singl “Kišna nedjelja” kojim najavljuju novi album.

 

Ulaznice za pulski koncert u prodaju kreću u četvrtak, 6. svibnja od 9:00 po cijeni od 100 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

 

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top