Connect with us

POP!MIX

Gelato Sisters su obradile baladu “24 sata dnevno”

pop!mix/news

Gelato Sisters su obradile baladu “24 sata dnevno”

Foto: PR

Gelato Sisters su obradile baladu “24 sata dnevno”

Nakon obrade pjesme Posljednja i prva ljubavi, Gelato Sisters će nas ovaj put počastiti jednom baladom, i to obradom pjesme “24 sata dnevno” grupe Aerodrom.

Za razliku od videa za prethodni singl gdje smo se vratili u 60.-e godine prošlog stoljeća, u novom videu Gelatosice će nas vratiti gotovo 100 godina u prošlost, u legendarne 20.-e.

Video, čiju režiju potpisuje Tomislav Pović, prati melankoliju same pjesme tako cure, svaka u svojoj priči, pjevaju o nesretnoj ljubavi u najljepšim harmonijama u aranžmanu Tvrtka Hreleca i Jane Valdevit uz pratnju Popsicle benda kojeg čine Tvrtko Hrelec, Zvonimir Bajević, Goran Delač, Miro Kadoić i Branimir Njikoš.

darkmares.com

Video je snimljen u prostorima Kulturnog centra Mesnička a društvo na snimanju kao i na videu su im pravili glumci Marin Sovar, Duško Ilijević, Tomislav Macan, Davor Antolić.

Za styling se i ovaj put pobrinula Monda Sova, za frizure Atelier Monet a za make up Tatjana Tomšić.

Uživamo u svakom projektu pa tako i na setu ovog videa gdje smo se družili s dragim kolegama i prijateljima. Odradili smo mini koncert s jednom pjesmom i tako stvorili sjećanje i video koji ćemo zauvijek njegovati.”, ispričale su Gelato Sisters.

 

More in pop!mix/news

To Top