Connect with us

POP!MIX

ERIC je objavio spot za pjesmu “Confidence”!

pop!mix/news

ERIC je objavio spot za pjesmu “Confidence”!

(ERIC, photo: Borna Hržina)

ERIC je objavio spot za pjesmu “Confidence”!

Dvadesetogodišnji ERIC jedan je od najzapaženijih novih glazbenika na domaćoj sceni; svestrani vokalist, multi instrumentalist, kantautor i producent iz malog mjesta Rasinje kraj Koprivnice iza sebe već ima tri autorska singla koja su osvojila glazbene ljestvice te nastup na ovogodišnjem hrvatskom izboru za Pjesmu Eurovizije. Glazbu koju stvara u svojem kućnom studiju hvali i publika i struka, a  predstavio je novi singl „Confidence”, preuzet s njegovog nadolazećeg debitantskog albuma „I Am Eric” čija objava stiže 11. lipnja: ERICmusic.lnk.to/Confidence

Ovo je prva pjesma koju sam napisao, posebno mi je draga i za mene predstavlja početak mojeg kantautorskog puta. Ideja za nju pojavila se davne 2016. na jednom putovanju autom, što je dokaz da inspiracija ne bira mjesto ili vrijeme. Snimljena je i producirana godinu dana kasnije u suradnji sa švedskim producentima Ninosom Hannom i Adamom Kullingom, a za njen master zaslužan je Mischa Janisch“, ispričao je svestrani ERIC.

Za „Confidence” je predstavljen video snimljen na nekoliko lokacija u Zagrebu, od Ilice do Sljemena. Uz ERICA, u spotu se pojavljuje i manekenka Ana-Klaudija Štilinović, dok režiju spota potpisuje Sandra Mihaljević: „Spot smo snimali dva dana u poslijepodnevnim i večernjim terminima jer oni najbolje dočaravaju atmosferu pjesme. Kada smo prvi dan snimali na Sljemenu, u nekoliko sati kao da su se promijenila četiri godišnja doba. Eric je bio vrlo profesionalan,  iako mi ostali nismo bili pripremljeni na tako nagle promjene vremena i temperature. ‘Confidence’ mi se jako svidjela, kao i pjesma koju je izveo na ovogodišnjoj Dori. Iznimno je talentiran i sigurna sam da će biti vrlo uspješan na svojem glazbenom putu”, komentirala je renomirana redateljica.

Objavom nove pjesme, kojoj su prethodili HR Top 40 singlovi „Not Gonna Let Go”„Reci Mi” te blagdanska „Najljepši dar (Božićna)”, ERIC se nastavlja publici predstavljati kao perspektivan mladi kantautor i glazbenik te pokazuje da već sada ima vrlo jasnu kreativnu viziju svojeg stvaralaštva – kreiranje pjesama kroz koje želi publici poslati poruku optimizma.

Album „I Am Eric” stiže 11. lipnja te je dostupan za prednarudžbu na digitalnim glazbenim servisima: ERICmusic.lnk.to/IAmEric

More in pop!mix/news

To Top