Connect with us

POP!MIX

Dienne ponosno predstavlja “Kao nekad” najvrijedniji uradak koji je dosad napisala

pop!mix/news

Dienne ponosno predstavlja “Kao nekad” najvrijedniji uradak koji je dosad napisala

Dienne ponosno predstavlja “Kao nekad” najvrijedniji uradak koji je dosad napisala

Mlada zadarska kantautorica Dienne predstavlja osebujni novi singl “Kao nekad”, drugi po redu za diskografsku kuću Dancing Bear, za koji ističe da je ujedno i pjesma zbog koje je krenula u svijet glazbe kao kantautorica.

Pred jesen koja nam kuca na vrata, Dienne se osjeća snažnijom nego ikad uz svoje omiljeno godišnje doba u kojem njezin kreativni zamah dolazi do vrhunca. “Kao nekad” predivna je intenzivna balada koja se savršeno uklapa u nostalgično melankolični ambijent koji prožima mnoge od nas nakon ljetnih i bezbrižnih dana.

Samim time, cijelu priču dodatno pojačava i činjenica da je njezin novi singl “Kao nekad” ujedno i prva pjesma koju je napisala. “S tom pjesmom je sve počelo, moja transformacija iz svijeta gdje mi se sve činilo imaginarno u realizaciju mojih snova, snova o pisanju, stvaranju, izvođenju glazbe te općenito ulaz imaginarnog u realnost.” poručuje talentirana Dienne.

“Moj san bio je baviti se točno ovime čime se sada bavim, da imam ljude/prijatelje koji me podržavaju i vide vrijednost u onome što radim, a to je glazba. Pjesma za mene ima veliki značaj jer i dalje smatram da je najvrijednija koju sam ikada napisala, a u osobnom pogledu moguće i najvrijednija koju ću napisati.” nadodaje Dienne.

Iako je “Kao nekad” originalno napisana na engleskom pod naslovom “So Long”, Dienne je entuzijastična i sigurna u vlastite želje, a to je i izdavanje ove pjesme u prvotno napisanoj verziji na engleskom, dakako kada za to dođe vrijeme.

Kao nekad” predivna je intenzivna balada savršena za jesen pred nama. Pogledajte i pripadajući video spot sniman na zagrebačkom Tuškancu.

Novi singl poslušajte od petka, 10. rujna, na svim ostalim streaming servisima.

Singl je dobio i jednostavan pripadajući video spot sniman na zagrebačkom Tuškancu, koji prikazuje pjesmu i samu Dienne u onom svjetlu u kojemu ona vidi samu sebe. Upravo iz tog razloga nije željela da spot bude prenapadan, već da se sve emocije daju isčitati na njezinom licu.

Za kostimografiju, make up i scenografiju zaslužna je njezina prijateljica Gia Gia, a Šime Alavanja zaslužan je za odličan aranžman, mix i master. Video spot ponovno su snimili uvijek genijalni Iva i Goran Kušec (Kušec Photography), dok sama Dienne potpisuje režiju spota.

“Kao nekad” idealan je nastavak na njezin prethodni singl “Tiho pada mrak” koji osvaja njezinim moćnim vokalom i orkestralnim zvukom koji se pretače u melankoličan prizvuk.

Glazbeni put Dienne započeo je prije jedanaest godina, kada je kao klasično školovana pijanistica svirala u raznim rock i metal bandovima s kojima je nastupala diljem Europe na mnogim festivalima. Solo glazbeni projekt odlučila je pokrenuti 2017. godine, a od tada je izbacila singlove “Put prema istini”, “Danas vidim boje”, “Reci mi da znam” feat Mario Rucner, “Tko zna” te ovogodišnji hvaljeni singl “Tiho pada mrak”, prvi za diskografsku kuću Dancing Bear. Iza sebe ima brojne nastupe te medijska gostovanja, među kojima se ističu gostovanja u emisijama “Dobro Jutro Hrvatska” te “Jutarnja emisija CMC”.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top