Connect with us

POP!MIX

Čokoladna gramofonska ploča Nene Belana koja se može slušati i jesti!

pop!mix/news

Čokoladna gramofonska ploča Nene Belana koja se može slušati i jesti!

I ove se subote (21.4.) već jedanaestu godinu za redom u svijetu obilježava Dan prodavaonica ploča (Record Store Day). Hrvatski diskografi na čelu s Hrvatskom diskografskom udrugom i ove su se godine uključili u program, a proslavi se pridružuje i Dallas Music Shop Rijeka! Već prepoznatljivo lice dućana kojeg krasi sve što ima veze s glazbom, na ovaj poseban dan dolazi još više do izražaja!

Subotnji bogati program nudi posebnu ponudu specijalnih Record Store izdanja samo za tu prigodu, popuste od 10% na dosadašnja CD i LP izdanja, nezaobilaznu živu svirku, a prvi će se puta u ponudi naći i gramofonska ploča od čokolade!

Izdanje koje od sada možete slušati na čokoladnoj gramofonskoj ploči je album ‘Rijeka snova’ Nene Belana, a u čokoladnom je obliku dostupna prvi puta isključivo u sklopu obilježavanja Dana prodavaonica ploča! U ponudi će se ekskluzivno naći i album grupe Jonathan ‘To Hold’ u fizičkom formatu, a dostupni će biti i prethodni albumi ‘Bliss’ i ‘To love’ uz još poneko iznenađenje za sve vjerne fanove.

Još jednu proslavu Record Store Daya svojim glazbenim programom u DMS Rijeka obilježit će:
Andrej Grozdanov | 10h
Elis Lovrić | 11h
White on White | 12h
Alen Brentini | 13h

More in pop!mix/news

To Top