Connect with us

POP!MIX

Neno Belan na Zagrebačkom festivalu predstavlja pjesmu “Teško je”

pop!mix/news

Neno Belan na Zagrebačkom festivalu predstavlja pjesmu “Teško je”

Foto: PR

Neno Belan na Zagrebačkom festivalu predstavlja pjesmu “Teško je”

Nakon 199 ljubavnih i “Kavane”, dobili smo i pjesmu koja govori o određenom psihološkom problemu koji nailazimo kod mnogih ljudi, a koja u ovim vremenima posebno dolazi do izražaja – dvoličnosti, poručuje Neno Belan o novoj pjesmi u reggae maniri Teško je, koju će predstaviti na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala.

Nastala u suradnji s Ines Prajo, pjesma je potaknuta njihovom prethodnom zajedničkom suradnjom slične tematike za pjesmu koju su radili za kazališne daske, a kako kažu – sada im se činilo ispravnim tu ideju pretvoriti u pop pjesmu i ogoljeti taj trenutak u kojem živimo na ovaj način.

”Iz različitih uzroka i pobuda, sve više ljudi živi lažnim životima, počevši od profila na mrežama pa do skrivanja vlastitih nedostataka, neuspjeha, slabosti – osobnosti uopće. S druge strane imamo pandemiju zbog koje se doslovno skrivamo jedni od drugih. S tom razlikom da ćemo se maski koje nas štite od bolesti jednom riješiti, ali ovih koje si sami stavljamo – teško” – poručuje o pjesmi autorica Ines Prajo.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top