Connect with us

POP!MIX

“Apocalypso” Darka Rundeka uskoro dolazi na dvostrukom prozirnom vinilu

pop!mix/news

“Apocalypso” Darka Rundeka uskoro dolazi na dvostrukom prozirnom vinilu

Foto: Promo

“Apocalypso” Darka Rundeka uskoro dolazi na dvostrukom prozirnom vinilu

“Apocalypso” Darka Rundeka je album koji nikada neće izgubiti na vrijednosti. Potvrđuje to i skori izlazak dvostrukog LP-a “Apocalypso”, koji će se ovoga puta moći naći na prozirnim vinilima.

Prva tiraža vinila albuma “Apocalypso” rasprodana je tisuću komada, stoga nema sumnje da će i ovo specijalno izdanje zapeti za oko svim fanovima i štovateljima jednog od najcjenjenijih umjetnika ovih prostora.

F

Foto: Promo

Album “Apokalipso” Darka Rundeka objavljen je 1997. godine te je osvojio čak 5 Porina i 4 nagrade Crni mačak. Ovim je izdanjem Darko Rundek označio početak svoje samostalne ere nakon napuštanja Haustora. Dvadeset godina kasnije, ovaj kultni album dobio je svoje remasterirano izdanje naziva “Apocalypso”, koje će uskoro biti dostupno na dvostrukom prozirnom vinilu. Prvi vinil remasteriranog “Apocalypsa” sadrži originalne pjesme s “Apokalipsa”, kao što su istoimeni ultimativni hit, “Señor”, “Grane smo na vjetru” i druge Rundekove uspješnice. Na drugom se vinilu pak nalaze pjesme s nedovršenog petog albuma Haustora “Dovitljivi mali čudaci”, na kojem se nalaze i pojedini glazbeni brojevi koji su uvršteni na album “Apokalipso”.

Svi oni koji si na vrijeme žele osigurati ovo posebno izdanje Rundekovog klasika mogu rezervirati svoj album putem linkaPre-order je dostupan do 1. travnja, do dana kada će dvostruki prozirni vinil s albumom “Apocalypso” napokon doći u Dancing Bear prodavaonice i web shop.

More in pop!mix/news

To Top