Connect with us

POP!MIX

Allivandr je novo ime u Menartu i predstavlja pjesmu „Izmišljeni lik”

pop!mix/news

Allivandr je novo ime u Menartu i predstavlja pjesmu „Izmišljeni lik”

Foto: PR

Allivandr je novo ime u Menartu i predstavlja pjesmu „Izmišljeni lik”

Menart predstavlja još jednog mladog glazbenika koji nam dolazi iz Umaga. Riječ je o Matiji Brljavcu kojem je umjetničko ime Allivandr.

Markom Matijevićem Sekulom kao mentorom i producentom objavio je EP 2020. godine pod nazivom “Performing Through A Panic Attack”. Sve pjesme koje je do sada objavio bile su na engleskom jeziku.

No, ova godina je sa sobom donijela neke nove odluke. Tako je Allivandr snimio pjesmu „Izmišljeni lik” koju danas predstavlja. Za pjesmu „Izmišljeni lik” je snimio i video spot:

 

„Nisam mislio da ću ikad pisati na hrvatskom jeziku. Ne zato jer ga ne volim, već zato što sam uvijek na neki način bio „strani izvođač”. Zvuči besmisleno, ali sve što sam ikada napisao do ove točke bilo je na engleskom jeziku. Zanimljiva stvar je da mislim da Izmišljeni lik ne bi funkcionirao da je drugačiji. Nema pravilnog načina za napraviti bilo koju jednu stvar. Svi smo samo priča i snalazimo se najbolje što možemo. Nitko od nas i ništa od ovoga neće biti bitno za 200 godina i mislim da je to savršeno. Prolazna smo priča koju će na kraju pojesti vrijeme.” – za kraj je rekao Allivandr

Novu pjesmu koju donosi Allivandr slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/146624483

More in pop!mix/news

To Top