Connect with us

POP!MIX

Albinin „Tick-Tock” zaživio je u remix verziji kreiranoj sa Stefy De Cicco!

pop!mix/news

Albinin „Tick-Tock” zaživio je u remix verziji kreiranoj sa Stefy De Cicco!

Foto: Mislav Žabarović

Albinin „Tick-Tock” zaživio je u remix verziji kreiranoj sa Stefy De Cicco!

Albinin „Tick-Tock” zaživio je u remix verziji kreiranoj sa Stefy De Cicco! Riječ je o dance/electronic senzaciji čiji su rad podržali David GuettaTiesto i Laidback Luke i čiji se singl „Fiesta” našao u Netflixovoj seriji „On My Block”. Time se Albina pridružila impresivnom popisu izvođača koji su ostvarili suradnju sa Stefy, među kojima je i Martin Jensen, DJ i producent čiji su hitovi do danas ostvarili stotine milijuna streamova i koji je sa Stefy De Cicco surađivao na singlu Day ‘N’ Nite”, čiji Spotify streamovi premašuju 48 milijuna.

Slušajte „Tick-Tock (Stefy De Cicco remix)” na digitalnim glazbenim platformama:

https://albina.lnk.to/Tick-TockRmx

“Nakon održavanja Dore, moj tim i ja odlučili smo se poigrati s aranžmanom pjesme za izvedbe tijekom raznih gostovanja u koje smo željeli uključiti žive instrumente, tako je nastala i vintage verzija. Ubrzo smo došli na ideju kako bi bilo lijepo da uz izvornu verziju, i već navedene akustične verzije snimljene uživo, publika može poslušati ‘Tick-Tock’ u još jednom obliku, koji bi svojom energijom bio bliži studijskoj snimci. Kontaktirali smo Stefy De Cicco s upitom za remix i na moje oduševljenje dobili potvrdan odgovor! Nadam se da će se publici svidjeti koliko i meni”, otkrila je Albina.

Suradnjom sa Stefy De Cicco, Albina nastavlja niz velikih priznanja u 2021. godini; „Tick-Tock” je nakon pobjede na Dori osvojio hrvatski radijski eter, a uz dva milijuna pregleda službenog videa (zbroj pregleda spotova za englesku i dvojezičnu verziju), pjesma je ostvarila više od milijun streamova na Spotifyju.

Podsjećamo, Albina će nastupiti pod rednim brojem 10 u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, koja se održava 18. svibnja.

 

More in pop!mix/news

To Top