Connect with us

POP!MIX

Atlantida – prva pjesma koju zajedno potpisuju Indira Levak i Boris Đurđević kao suradnici

pop!mix/news

Atlantida – prva pjesma koju zajedno potpisuju Indira Levak i Boris Đurđević kao suradnici

Fotograf: Tomislav Šilovinac

Atlantida – prva pjesma koju zajedno potpisuju Indira Levak i Boris Đurđević kao suradnici

Atlantida je pjesma čiji su prvi obrisi nastali još ovog ljeta, no tek je sada bila spremna za objavu. Pjesma pokazuje savršeno usklađeni stil glazbenika koji iza sebe imaju zajedničku, dvatesetogodišnju suradnju. Mnogi su proteklih godina zazivali ovaj scenarij gdje se Indira i Boris udružuju i ponovo stvaraju pjesme koje imaju onaj njihov prepoznatljiv zvuk, a Atlantida to definitivno ima i prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju. Melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati ispunila je sva očekivanja Indirine publike: “ Naježila sam se, hvala na predivnoj pjesmi kojom sam se vratila u neka ljepša vremena”, “Stari, dobar, prepoznatljiv stil, bravo!”,”Pjesma ima tu neku mističnost i čaroliju koju su imale pjesme 90-tih”, “Ovo je stara dobra energija, ah uspomene! Dobar posao..”, “Prepoznatljiva energija i zvuk. Ti i Boris ostali ste jako dobar tandem.”

Govoreći o pjesmi, Indira je zaključila: “Ova pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi.”

Novu pjesmu prati efektan spot sniman u Slavoniji, u Osijeku, a potpisuje ga talentirani redatelj Josip Grizbaher. Indirin glam tim Vikler i ruž posebno za ovaj spot osmislio je novu frizuru koja Indiri odlično pristaje, a to su komentirali i fanovi: “Kao i uvijek lijepa, nikada ne razočara!”

 

Atlantida će 10. prosinca  imati i premijernu live izvedbu na zagrebačkom koncertu u klubu Boogaloo za koji Indira garantira da će biti najbolji party u gradu. Zagrebačka publika dugo nije imala prilike doživjeti Indirin samostalni koncert, a sada je definitivno pravi trenutak i to kao poklon za kraj godine. Indira je i jedna od rijetkih pjevačica koje imaju i dogovoren nastup za Novu godinu i to u Mostaru.

More in pop!mix/news

To Top