Connect with us

POP!MIX

CMC 200 dostupan i na dvostrukom CD-u

pop!mix/news

CMC 200 dostupan i na dvostrukom CD-u

Po četvrti put u Slavonskom Brodu bit će održan Slavonija fest CMC 200 koji će i ove godine okupiti neka od najvećih imena regionalne glazbene scene, kao i mlade bendove koji će se po prvi put popeti na festivalsku pozornicu. 

Mile Kekin, Who See, Mnogi Drugi, the Karambol, BluVinil, Cloud 68, Dusty Hats, Dejan Cukić i Spori Ritam i KIT Karson nastupaju u petak 30. kolovoza na Rock maratonu, a Prljavo Kazalište, Davorin i Bogovići, Kiki Lesendrić i Piloti, Helem nejse, Adastra, Flyer, Fluentes, Bang Bang, Ante Cash, Krle i inspektori i Komuna u subotu, 31. kolovoza na glavnoj festivalskoj večeri. Svi oni nalaze se i na dvostrukoj kompilaciji 4. Slavonija festa CMC 200.

Osim dvije glazbene večeri, organizatori CMC festivala, CMC televizija u partnerstvu s Gradom Slavonskim Brodom i Turističkom zajednicom grada, pripremit će i niz popratnih sadržaja tako da će Slavonski Brod na nekoliko dana odisati festivalskom atmosferom. A kako bi se najbolje pripremili za dvodnevni provod u Slavonskom Brodu Croatia Records je pripremila dvostruki CD s ukupno 25 pjesama.

Novo izdanje “Slavonija fest CMC 200 2019” dosttupno je na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

More in pop!mix/news

To Top