Connect with us

POP!MIX

‘Ka more je život’ – Luka Nižetić ima pjesmu karijere

Naslovna fotografija: Borna Hržina

‘Ka more je život’ – Luka Nižetić ima pjesmu karijere

Splitski glazbenik Luka Nižetić izbacio je novu pjesmu ‘Ka more je život‘, ujedno i četvrti singl s  nadolazećeg petog studijskog albuma.

Foto: Borna Hržina

‘Dugo sam čekao na ovu pjesmu, punih 15 godina. Radi se o pjesmi koja je nešto drugačija od mojih dosadašnjih prepoznatljivih veselih i ritmičnih uradaka. Vrlo sam ju doživio emotivno i blisko mom tretnutnom životnom iskustvu. Našao sam se u tekstu koji odmah na prvu okupira pažnju i vjerujem kako će se i ostali poistovjetiti s njom. Uz ništa slabiju melodiju uvjeren sam kako će među slušateljima pobudit razne osjećaje, kako sreće, sjete, prolaznosti, tako  i uvijek potrebnog optimizma. Zahvalan sam Mariju Mihaljeviću što mi je ukazao povjerenje i napisao mi možda i pjesmu karijere. Vrlo sam ju osobno doživio i potrudio se u nju utkati zadnji atom svojih emocijaOva pjesma jednostavno u malo riječi opisuje naše živote, izjavio je Luka.

Foto: Borna Hržina

Nakon velikih Lukinih uspješnica ‘Ludilo brale’ i ‘Ae’, koje su obilježile posljednja dva ljeta, suradnja s Marijem Mihaljevićem nastavlja se i na novoj skladbi na kojoj priznati kantautor potpisuje glazbu i tekst.

‘Ka more je život’ se dogodila, ne znam da li mi je došla iz srca, duše ili neba, dal’ sam ju uopće napisao ili sam se samo uključio na neki božanski kanal i zapisao, iskreno priznaje Mario te dodaje: Nikada nisam osjetio, slušajući snimku, toliku sinergiju teksta, glazbe veličanstvenog aranžmana. Upravo je za aranžman zaslužan dvojac renomiranih glazbenih znalaca Branimir Mihaljević i Ante Gelo.

Foto: Borna Hržina

Za potrebe snimanja video broja redateljica Sandra Mihaljević iskoristila je predivan krajolik kršne Like, nadrealne lokacije otoka Paga, te pitomi krajolik okolice Zaprešića. Sandra, koja stoji iza nekoliko Lukinih spotova, ovog puta je zamislila Luku i njegovu osobnu ekspresiju snimiti u različitim atmosferskim pozadinama kako bi što više približila emociju pjesme gledatelju.

More in pop!mix/bizz

To Top