Connect with us

POP!MIX

Mint Cabaret show- Nezaobilazno iskustvo u Zagrebu

pop!mix/news

Mint Cabaret show- Nezaobilazno iskustvo u Zagrebu

Mint Cabaret show- Nezaobilazno iskustvo u Zagrebu

Zagrebačka klupska i noćna scena obiluju brojnim mjestima za izlaske, koji građanima omogućuju dobar provod. No, kako bi privukli  što veći broj zainteresiranih, potrebno je osmisliti dosad neviđen program koji će dodatno zaintrigirati posjetitelje. Jedan od takvih je MINT club & more koji se zahvaljujući veličanstvenom Cabaret show-u smjestio na sam vrh omiljenih okupljališta zaljubljenika u dobar provod. Kombinacija koncerta i mjuzikla u kojemu izvođači pjevaju, plešu i na pozornici, uz neizostavnu ležernu atmosferu publike koja istovremeno uživa u hrani i piću, prvobitno je osmišljena u 15. stoljeću u Parizu, nakon čega se proširila po cijelom svijetu.

Nastupi i atmosfera u klubu MINT za vrijeme show-a itekako se mogu usporediti s onima na svjetskim pozornicama, a tome i pogoduje činjenica da je spomenuti rasprodan i do tri tjedna unaprijed. Isti je do sada pogledalo više od 50 tisuća ljudi koji osim iz cijele Hrvatske pristižu i iz cijele regije: Slovenije, Srbije, Austrije i Italije.

Novi show koncipiran je kroz tri čina i samom formom prati prethodni program, ali tematski je potpuno drugačiji. U prvom činu kroz moderniji prikaz daje se homage samom cabaretu, dok se drugim dijelom uvlači publika u svijet grijeha, borbe dobra i zla, naglašene senzualnosti i erotike. Trećim, završnim činom podsjeća se ljude da je u životu potrebna ljubav, magija, zabava te da je spomenuto kotač koji nas pokreće i sve čini boljim i ljepšim.

Posebno osmišljen program od strane umjetničkog direktora i koreografa Marija Jukića u produkciji MINT kluba ostavlja bez daha svakog gledatelja. Osim vrhunskih i pomno osmišljenih koreografija i pjevača, ističu se i nastupi s vatrom, akrobatski par, ples na svili i šipci te brojni drugi cirkuski performansi. Profesionalni plesači i izvođači iz raznih kazališta svoju svestranost pokazuju kroz razne plesne stilove – od baleta, hip hop i jazz-a pa sve do burlesque, akrobacija i aerial nastupa.

S razlogom prozvan „Najbolji show u regiji“ u kojemu performeri i akrobati gledatelje vode kroz veličanstvenu priču popraćenu dosad neviđenom produkcijom – specijalnim efektima, kostimografijom, svjetlima i zvukom.

Cabaret dinner show u Mintu kao potpuno novi koncept zabave, spoj je cabaret točki, očaravajućeg ambijenta, zabave, vrhunske gastronomske ponude i jedinstvene atmosfere. O spektaklu koji se mora doživjeti i više informacija o cjelokupnom programu nalazi se na Instagram i Facebook profilima kluba MINT.

Foto: Ivan Klekar

More in pop!mix/news

To Top