Connect with us

POP!MIX

Pjesma s kojom će se Tragovi predstaviti na CMC festivalu dobila video spot

pop!mix/scena

Pjesma s kojom će se Tragovi predstaviti na CMC festivalu dobila video spot

Jedan od najpopularnijih mladih sastava u Hrvatskoj, Tragovi, nakon što je nedavno predstavio pjesmu “E moji ljudi”, objavio je i video spot za novu ljubavnu poslasticu s kojom će se predstaviti na CMC festivalu u Vodicama ovog ljeta. Autorski tim u kojem su Denis Dumančić (glazba), Neno Ninčević (tekst) i Branimir Mihaljević (aranžman) potpisuju pjesmu, a u pitanju je nastavak njihove suradnje i još jedan sjajan rezultat, ovoga puta u nešto bržem ritmu.

Video spot je sniman na Krku, a u glavnoj ulozi se našla Marija Žilec koja je dečkima zapela za oko na Instagramu kada je objavila fotku s oslikanim licem Dinamovog grba na dan utakmice s Benficom.

“Ovo je dosad najluđi spot koji smo snimili. Bilo je zahtjevno popeti se na krov napuštenog hotela, donijeti sve instrumente i vratiti ih natrag dolje. Sve smo to radili pomoću ljestvi i jednog malog ulaza na krovište”, rekli su Tragovi.

Bend se sada posvećuje najljepšim mjesecima u godini i brojnim dogovorenim nastupima među kojima je najveći onaj na CMC festivalu Vodice 2019.

More in pop!mix/scena

To Top